GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-01-2024 23:13

Aldatmak dizisinin 56. bölüm fragmanı yayınlandı

Atv'nin sevilen yapımlarından Aldatmak dizisinin 56.bölüm fragmanı yayımlandı.

Aldatmak dizisinin 56. bölüm fragmanı yayınlandı

Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal, Yusuf Çim, Feyza Sevil Güngör ve Mustafa Uğurlu gibi usta oyuncuların olduğu Aldatmak dizisinde bu hafta yaşanacaklar oldukça merak ediliyor. 56. bölüm fragmanı yayımlanan dizide sırlar git gite çoğalıyor. Bakalım bu hafta neler olacak.

ALDATMAK DİZİSİNDE GEÇEN HAFTA NELER OLDU?
Aldatmak dizisinde geçen hafta olanlar seyirciyi ekrana kilitledi. Sezai ve İpek arasında yaşanan yüzleşme, İpek'in intikam planları yapmasını sağladı. Koşa koşa Tarık'a giden İpek, Güzide'ye zarar vermek için el sıkıştı. İlerleyen dakikalarda ise sevindiren olaylar yaşandı. Oylum ve Kahraman evlendi. Bu sevindiren haberin ardından üzücü olaylar da yaşandı. selin, tekrardan aynı acıyla sınandı. Kendi çocuğunu kaybettikten sonra, artık anne olamayacağını öğrenen Selin, Tolga ile evliliğine devam etme kararı alarak evlatlık edindiler. Ancak çok geçmeden yine evlat acısı yaşadılar. Bakalım bu bölümde neler yaşanacak?
 


,
,

ALDATMAK DİZİSİNİN 56. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?
Gelişmelerin peş peşe yaşanacağı heyecan dolu bir bölüm seyircileri bekliyor. Adam öldürme suçundan yargılanan Yeşim ve Ümit'in nasıl kurtulacağı merak ediliyor. İpek'in bitmek bilmeyen planları elinde patlayacak mı? Tolga'yı şok eden detay ne olacak? 



Aldatmak dizisi, her Perşembe saat tam 20.00'da Atv ekranlarında..
 

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir