GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-01-2023 15:09

Başkan Büyükkılıç’a Garnizon Komutanı Taşan’dan Anlamlı Hediye

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Haldun Taşan’ı makamında ağırladı.

Başkan Büyükkılıç’a Garnizon Komutanı Taşan’dan Anlamlı Hediye


Haldun Taşan başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Türkiye’nin ilk uçak fabrikası olarak 1925’te kurulan ancak daha sonra kapanan TOMTAŞ’ın yeniden hayata geçirilmesi hakkında konuştu. Taşan yaptığı ziyaret anısına Memduh Büyükkılıç’a, anlamlı bir hediye verdi.
Tuğgeneral Taşan, TOMTAŞ’ın yeniden hayata geçirilmesi için desteklerini esirgemeyen Başkan Büyükkılıç’a teşekkür etti. Taşan, ‘Junkers A20’ uçak maketini Büyükkılıç’a, hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, Taşan’a teşekkür ederek, “Garnizon Komutanımız Hava Tuğgeneral Haldun Taşan belediyemizi ziyaret ederek, bizlere 1926 yılında Kayseri’mizde TOMTAŞ’ta montajı yapılan ilk uçak olan ‘Junkers A20’nin maketini hediye ettiler. Nazik ziyaretleri ve anlamlı hediyeleri için komutanımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

Memduh Büyükkılıç, Kayseri’de yerel yönetim hizmetlerini etkin şekilde sürdürebilmek amacıyla kamu kurum kuruluşları ile istişarelerde bulunarak, bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz