SİYASET
Giriş Tarihi : 02-03-2024 21:05

Büyükkılıç'tan ''Ellerimde Çiçekler'' Mesajı

AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem yine AK Parti Belediye Başkan Adayı Büyükkılıç, kendisini bekleyen binlerce insanın önüne ellerinde çiçeklerle çıktı.

Büyükkılıç'tan ''Ellerimde Çiçekler'' Mesajı

AK Parti Kayseri İl Teşkilatınca düzenlenen ''Teşkilat Buluşması Programı'' Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem başkan Adayı Memduh Büyükkılıç'ın birlik konuşması dikkat çekti. Büyükkılıç, ''Teşkilat Buluşması'' konuşmasında 17-0 vurgusu ise akıllarda kaldı.

BÜYÜKKILIÇ SKOR VERDİ:
Teşkilatlın anlam ve önemine değinen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Bakan Adayı Memduh Büyükkılıç: "Biz teşkilatla anlam ifade ederiz, siz var iseniz biz varız. Sizlere minnettarız, çalıştınız 17-0 dediniz. Bizlerde sizleri mahcup etmedik. İnşallah, önümüzdeki dönemde de 17-0’a var mıyız? Öyle bir varız sesi çıksın ki, inşallah Kayseri’mizin tamamı duysun. Allah bizleri mahcup etmesin" dedi. 

“TEK TAŞ DUVAR OLMAZ”:
16 İlçe Belediye Başkanlarıyla el ele vererek Kayseri için çalıştıklarının altını çizen Büyükkılıç: “Tek taş duvar olmaz, tek çiçekle bahar gelmez. Bizlerde 16 ilçe başkanımızla gerek merkezimizde gerek taşramızda el ele vermek suretiyle çalışmalarımızı yaptık. Taşrayı da ihmal etmedik, merkezi de imar ve ihya ettik. 30 büyükşehir belediyesi içerisinde yatırıma en çok pay ayıran belediye olarak çok şükür birinci sıraya yerleştik“ ifadelerini kullandı.
Büyükkılıç: “5 sene içerisinde pandemiye rağmen asrın felaketi olan depreme rağmen yatırımdan yatırıma koştuk. Hiçbir zamanda mazerete sığınmadık. Bize verilen emanete sahip çıktık, ihanet etmedik. Kimseyi aldatmadık çünkü bizim öğretimizde “Aldatan bizden değildir” buyuruyor. Gökteki yıldızları vadetmedik yapacaklarımızı vadettik ve onları da birer birer gerçekleştirdik” diye konuştu.

Düzenlenen program Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç’ın gelecek dönemde Kayseri’ye değer katacak projelerini anlattıktan sonra İlçe Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyesi Adayları sahneye davet edilerek aile fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz