SPOR
Giriş Tarihi : 20-02-2024 09:54

Çağdaş Atan ve Burak Yılmaz arasında gerilim

Başakşehir'in Teknik Direktörü Çağdaş Atan ile Kayserispor'un Teknik Direktörü Burak Yılmaz arasında maç krizi yaşandı. Atan: "Kimse konuşamaz!" dedi.

Çağdaş Atan ve Burak Yılmaz arasında gerilim

Kayserispor, Süper Lig'in 26’ncı haftasında konuk olduğu Başakşehir’i 3-2’lik sonuçla mağlup ederek 10 maç sonra galip oldu.
Müsabakanın son dakikalarında teknik direktörler Burak Yılmaz ve Çağdaş Atan arasında gerilim yaşandı. Mücadele sonrasında Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan konuyla ilgili açıklama yaptı.

Kayserispor, Başakşehir deplasmanında kazandı - Internet Haber

VAR İNCELEMESİ
Süper Lig'in 26. haftasında Mondihome Kayserispor, RAMS Başakşehir'i 3-2 mağlup ederek 10 maç sonra galibiyetle tanıştı. Maçın en heyecanlı dakikaları ise 90+2' de yaşandı. Maçın hakemi, Oğuzhan Çınar, 90+2' de yaşanan pozisyon için var monitörüne incelemeye gitti.

Başakşehir Fatih Terim'e Mondihome Kayserispor'dan 3-2'lik mağlubiyet ...

ÇAĞDAŞ ATAN AÇIKLAMA YAPTI
Mondihome Kayserispor'a 3-2 mağlup olan Başakşehir'in Teknik Direktörü Çağdaş Atan açıklama yaptı. Maçın ilk yarısında yeterli verimin olmadığını ancak ikinci yarısında oldukça iyi bir iş çıkarttıklarını ve maçı kıl payı kaçırdıklarını ifade eden Atan: ""Orada Burak hoca, bizim kulübedeki bir oyuncuya bir şey söyledi. Kulübe bizim mahremiyet alanımız, benim ne oyuncularıma ne de yardımcı antrenörlerime, ekibime kimse kenardan konuşamaz. O ekibin lideri olarak yapmam gerekeni yaptım. Az önce de görüştük, birbirimize başarılar diledik. Çok büyütecek bir şey yok" dedi. 

Kayserispor - Başakşehir maçında Çağdaş Atan - Burak Yılmaz gerilimi ...

KAYSERİSPOR CEPHESİNDEN BİR AÇIKLAMA YOK
Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz ve teknik sorumlu Hari Vukas'tan açıklama gelmedi 

 

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir