SPOR
Giriş Tarihi : 16-02-2024 10:30

Dirgenali: Pazartesi günü maç olmaz!

Kayserispor'un en büyük destekçisi Kapalı Kale Grubu'nun lideri Ahmet Dirgenali, pazartesi maçlarına tepki gösterdi. Dirgenali hem kendi hesabından hem de Kapalı Kale Grubu'nun hesabından tepkisini gösteren açıklamalar yayımladı

Dirgenali: Pazartesi günü maç olmaz!

Kapalı Kale Taraftar Grubu Lideri Ahmet Dirgenali, özellikle Kayserispor’un maç takviminin ağırlıklı olarak Pazartesi gününe denk getirilmesine tepki gösterdi. Dirgenali, “Ülke şartlarında Pazartesi günü maç olmaz, takım farketmeksizin karşı çıkılması gereken bir konu . Eskiden olduğu gibi maçlar HAFTASONU oynanmalıdır” dedi.

Kayserispor’a verdiği karşılıksız büyük destek ile taraflı tarafsız herkes tarafından sevilen Kapalı Kale Taraftar Grubu Lideri Ahmet Dirgenali, kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın yanı sıra Kapalı Kale’nin hesabından yaptığı açıklamalar ile Pazartesi günü oynanan maçlara tepki gösterdi. Kayserispor Kulüp Basın Sözcüsü Samet Koç’un bu yaptığı çıkışa en büyük desteği veren Ahmet Dirgenali, her şartta Kayserispor’un yanında oluğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Dirgenali, kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ülke şartlarında Pazartesi günü maç olmaz ,takım farketmeksizin karşı çıkılması gereken bi konu . Eskiden olduğu gibi maçlar HAFTASONU oynanmalıdır” dedi.

Ahmet Dirgenali’nin liderliğini üstlendiği Kapalı Kale Taraftar Grubu ise Samet Koç’un açıklamalarına destek verirken, Kayseri’nin özel şartlarını da bir bir sıralayarak pazartesi maçlarına tepki gösterdi. Kapalı Kale Grubu açıklaması şöyle:  

“Kulübümüzün Basın Sözcüsü Samet Koç’un bu konudaki haklı serzenişlerini yerinde bulduğumuzu bildirmekle beraber şu hususları da eklemek isteriz!

  1. Kayseri şehrinin bir sanayi kenti olduğunu.
  2. Kayserispor'un %36 oranında hafta içi müsabaka oynamasının son dönemlerde özellikle iç saha maçlarında ciddi puan kayıpları yaşamasın da önemli bir payı olduğunu.
  3. Hafta içi üst üste gelen müsabakaların sezon içine haksız rekabete yol açtığını.
  4. TFF yetkililerine buradan tekraren seslenerek bildirmek istiyoruz, Kayserispor camiası ve Kayseri şehri artık hafta sonu maçlarında takımı ile buluşmak istiyor!”
Erhan KanErhan Kan