SPOR
Giriş Tarihi : 24-01-2024 11:22   Güncelleme : 24-01-2024 12:13

DİRGENALİ'NİN KIYMETİ BİLİNMELİ

Gazeteci Erhan Kan, Kayserispor taraftarı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

DİRGENALİ'NİN KIYMETİ BİLİNMELİ

Gazeteci Erhan Kan, TV1’de yayımlanan Sporkolik programında Kayserispor taraftarı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Takımın oynadığı kötü futbolun Kayserispor taraftarına yakışmadığını dile getiren Erhan Kan, “Bu şehir Ahmet Dirgenali ve bu taraftarın kıymetini bilmeli” dedi. 

TESİS ZİYARETİ ÇOK ÖNEMLİ
İstanbulspor
karşısında alınan ağır yenilgiyi değerlendirmeye maç öncesinden başlayan ve taraftarın tesislere ziyaretini ön plana çıkaran Gazeteci Erhan Kan, özellikle son dönemde Kayserispor taraftarının ön plana çıktığını söyledi. Bu konuda en büyük payın Kapalı Kale lideri Ahmet Dirgenali’nin olduğunu söyleyen Erhan Kan, “İstanbulspor maçından bir gün önce tesislerde bayram havası vardı. Bu takıma başka ne yapılabilir anlamak mümkün değil. Tesis ziyaretine giden taraftar sayısına bakın. Bir çok Süper lig takımının maçına o kadar taraftar gitmiyor” diye konuştu. 

DİRGENALİ’NİN DEĞERİ BİLİNMELİ
Kayserispor’un en önemli desteğinin taraftar olduğunun altını çizen Gazeteci Erhan Kan, özellikle bu konuda Ahmet Dirgenali’nin kıymetinin bilinmesini istedi. Kan, “Bunun kıymeti bilinsin. Hem Ahmet Dirgenali’nin hem Kapaı Kale’nin hem de Kayserispor sevdalılarının bu şehirde kıymeti bilinmeli. Son yıllarda Ahmet Dirgenali’nin liderliğinde Kayserispor taraftarı hem sosyal medya da hem tribündü Türkiye’ye örnek oluyor. Senin böyle bir taraftarın var. Bunun kıymetinin bilinmesi lazım” dedi. 
 

Erhan KanErhan Kan