GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-01-2024 16:55

Gaddar dizisinin fragmanı yayımlandı

Fox TV'nin yeni yapımı Gaddar dizisinin 2. bölüm fragmanı yayımlandı. Detaylar haberimizde..

Gaddar dizisinin fragmanı yayımlandı

19 Ocak Cuma günü ilk bölümüyle Fox Tv'de yayımlanan yeni dizi Gaddar'ın, 2. ci bölüm fragmanı yayımlandı.
Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak ve Erdal Özyağcılar gibi usta isimlerin olduğu Gaddar filmi, 2. bölümü ile seyirciyle buluşacak. 
İlk bölümüyle beğeni toplayan Gaddar dizisinin, 2.bölümü merak ediliyor. 
Gaddar dizisinin yapımcılığını Ay Yapım üstlenirken, senaryosunu Hürer Ebeoğlu kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk oturuyor. 

GADDAR DİZİSİNDE BU HAFTA NELER OLACAK?
Geçen hafta ilk bölümüyle ekranlara gelen dizinin, yeni bölümü merak ediliyor. İlk bölümü oldukça beğenilen dizide neler yaşanacağı merak edilirken, Çağatay Ulusoy'un canlandırdığı "Dağhan" karakteri oldukça beğenildi. Peki Dağhan bu hafta nelerle mücadele edecek? Çok sevdiği sevgilisi Aydan'ın çekip gitmesini gören Dağhan, tüm bunların üstüne 
Aydan'ı başka bir erkekle görecektir. Başı beladan kurtulmayan Dağhan'ın mücadelesi bu bölümde de devam edecekmiş gibi görünüyor.

GADDAR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?
Dizinin konusu ise uzun süren askerlik görevinden evine gelen Dağhan’ın hayatı artık bıraktığı gibi değildir. Sevdiği kız Aydan ona haber vermeden çekmiş gitmiş, kardeşi Rüzgar ise karanlık bir dünyanın içine düşmüştür. Dağhan’ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini konu alıyor.


 

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir