SPOR
Giriş Tarihi : 13-01-2024 01:13   Güncelleme : 13-01-2024 02:06

Gazeteci Erhan Kan'dan Ali Çamlı'ya ''Çamlıspor'' Göndermesi !

Kayseri Spor camiasının güçlü ve başarılı kalemlerinden Gazeteci Erhan Kan, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'ya sert ve eleştirel bir yazı kaleme aldı. Kan, Ali Çamlı'nın ''Ligden çekerim'' sözlerini ''Çamlıspor'' yazısıyla ''Ti''ye aldı..

Gazeteci Erhan Kan'dan Ali Çamlı'ya ''Çamlıspor'' Göndermesi !

Kayseri'nin usta gazetecilerinden ve başarılı spor yorumcusu Erhan Kan, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'ya sert bir yazı kaleme aldı. Çamlıspor başlığıyla yazdığı köşe yazısında Ali Çamlı'nın yaptıklarını ve Kayserispor'a verdiği zararlardan söz etti. Ali Çamlı'nın son olarak PFDK'dan yediği 100 bin TL'lik cezayı cebinden ödemesini söyleyen Erkah Kan, bunun dekontunun da kamuoyu ile paylaşılmasını istedi.

YENİ CEZAYI İLK DUYURAN OLDU:
''Ali Çamlı’nın son dönemdeki sivri çıkışlarına, yaptığı ‘U’ dönüşlerine camia içerisinde yetişmeye çalışanlar ciddi anlamda ters köşe olmaya devam ediyor'' diyerek başladığı köş yazısında Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'yı hedef alan Gazeteci Erhan Kan, ''Evlere şenlik bir durum aldı başını gidiyor'' ifadesiyle konuya farklı bir bakış açısı sundu. ''En büyük başarısı başkalarının cebinden çıkan para ile transferi açtırmak olan Ali Çamlı ile gelinen nokta: Yine 3 dönem transfer yasağı kapımızda'' ifadesiyle FİFA'dan geldiği konuşulan ama Basın Sözcüsü Samet Koç'un ''henüz net bir şey yok'' dediği transfer yasağını da herkesten önce söyleyen isim olarak öne çıktı.

ALİSPOR YADA ÇAMLISPOR DEĞİL:
Kayserispor'un isminin Alispor yada Çamlıspor olmadığını söyleyen ve ''Bir kere bu kadar fevri bir çıkış yapacaksınız mutlaka ama mutlaka haklı olmanız gerekli. Bir kez penaltı beklediğiniz pozisyon sizin futbol bilginizi ortaya koyar ki burada zaten sınıfta kaldınız. İkincisi bu kulübün adı Alispor ya da Çamlıspor değil ki bu kararı siz veresiniz… Bu kulübün ismi Kayserispor! Yani bu şehrin takımı. Burada da duvara tosladınız'' diyen Kan, ''Elin parası ile yaptığı başkanlığa kendisini o kadar çok kaptırmış olmalı ki Başkan Çamlı, kulübe ömrünü vakfeden başkanların bile söylemekten ar edeceği  “Ligden çekiliriz ha!” açıklamasında bulunmuştu.  Hoş bu açıklamanın hemen ardından “Özür dilerim” açıklamasında bulundu ama iş işten geçmişti artık'' ifadelerini de köşesine taşıdı.

CEBİNDEN ÖDESİN:
Profesonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)'dan gelen cezayı Başkan Ali Çamlı'nın kendi cebinden ödemesini beklediği de söyleyen Kan, futbol cahilliği olarak adlandırdığı çıkışlara da dem vurarak'' Bir de tüm bu dönüşler ve futbol cahilliği barındıran açıklamalarından dolayı 21 gün hak mahrumiyeti ve 100 Bin TL para cezası aldı Başkan Çamlı'' dedi.  PFDK'dan aldığı cezaları da yorumlayan Kan, ''Hak mahrumiyeti tamam, gitmez stada kişisel cezasını çeker. Peki 100 Bin TL ne olacak'? Sayın Çamlı cebinden öder dekontu resmi siteden paylaşır amenna! Ama bu olmadığı sürece bu paranın da kulübün kasasından çıkması açıkçası ağır şekilde yaralar camiayı'' ifadesi de büyük beğeni topladı.

ERHAN KAN'IN ÇAMLISPOR BAŞLIKLI KÖŞE YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz