GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-01-2024 11:59

Göker Gözütok istifa ediyor

Kamu Müteahhitleri Derneği (KAYMÜDER) Başkanı Göker Gözütok, istifa ediyor. Detaylar haberimizde..

Göker Gözütok istifa ediyor

Kamu Müteahhitleri Derneği (KAYMÜDER) çatısı altında yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Başkan Göker Gözütok, süpriz bir hamleyle adından söz ettirdi. İyi Parti'den Talas Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen KAYMÜDER Başkanı Gözütok, bu hamleyle oldukça şaşırttı. Ancak Gözütok'un aynı zamanda KAYMÜDER Başkanlığı görevini de yürütmesi nedeniyle, gözler bu noktaya çevrildi. Bu gelişmenin farkında olan Başkan Göker Gözütok, beklenen bir kararla yolunu çizdi.

GÖKER GÖZÜTOK İSTİFA MI EDECEK?
Meral Akşener'in direktifiyle, Kayseri'nin Talas Belediyesi başkanlığına aday gösterilen Göker Gözütok, Kayseri'de tanınmış müteahhitlerinden ve sıkça KAYMÜDER bünyesi altında yaptığı açıklamalarla gündeme geliyor. Gözütok'un KAYMÜDER başkanlığı devam ederken bir anda siyasete atılması, akıllara "Koltuğundan vazgeçecek mi?" sorularını getirmişti

GÖZÜTOK BEKLENEN CEVABI VERDİ:
Göker Göztük, KAYMÜDER başkanlık göreviyle ilgili olarak TRKayseri.com sitemize özel açıklamada bulundu. Haber merkezimize açıklamada bulunan Gözütok, hem KAYMÜDER hem Talas Belediye başkan adaylığı sürecini birlikte yönetemeyeceğini ifade etti. Başkan Gözütok, "İki görevi birlikte yürütmek gibi etik dışı bir davranışa imza atmam. Dernek ve STK'ların siyasallaşmasına karşıyım. Bu konuda gereğini yapacağım" diyerek yakın zamanda istifa edeceğini duyurdu.  

İstifasını kamuoyuyla paylaşması beklenen Göker Gözütok'tan sonra KAYÜMDER başkanlığına kimin geleceğiyse merak konusu oldu.

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir