GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-02-2024 15:49   Güncelleme : 21-02-2024 16:02

İnci Taneleri dizisinin 5.bölüm fragmanı yayımlandı

İnci Taneleri dizisinin 5. bölüm fragmanı yayımlandı. Bakalım bu hafta İnci Taneleri'nde neler olacak?

İnci Taneleri dizisinin 5.bölüm fragmanı yayımlandı

Yılmaz Erdoğan imzalı İnci Taneleri dizisi, yayımlandığı ilk bölümden itibaren ses getirmeye devam ediyor. BKM imzalı yapımın güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Herkesin ‘inci’likli bir hikayesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.
Daha dizi ekran hayatına başlamadan önce, tanıtımıyla sosyal medyayı sallayan İnci Taneleri, yayımlandığı ilk bölümden itibaren ses getirmeye deavm ediyor. Gerek payvon sahneleri, gerekse Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkanlar seyirciyi derinden etkiliyor. 
Üstelik, dizi yayımlandıktan sonra pavyon fiyatlarında artış yaşandı. Her ne kadar pavyon hayatına özendirmekle çok konuşulan dizi, senaryo ve oyuncu kadrosuyla ilgiyle takip ediliyor. Peki Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni İnci Taneleri dizisinde geçen hafta neler yaşandı?

İNCİ TANELERİ DİZİSİNİN 4. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?
Emniyet Müdür Yardımcısı Erman, hocası Azem'e oğlunu bulduğunu söyledi. Oğlunun fotoğrafını ilk kez karşısında gören Azem, "İnsan bir fotoğrafa bakıp, aynı fotoğrafta bir sürü fotoğrafı nasıl görüyor ki? Bebekliği, çocukluğu... Ne kadar da yakışıklı olmuş oğlum." dedi. Gözyaşlarının sel olduğu bu sahnede Erman, oğlunun başka fotoğraflarının da olduğunu söyleyerek Özgür’ün (Cihan) birçok suça karıştığını da ifade etti.



OĞLUNA KAVUŞMAK İSTEYEN AZEM’İN YÜZÜNE KAPILAR KAPANDI
Azem, eline geçen adres sonrası Cihan'ı aramaya çıktı. Cihan'ı kime sorsa, herkes polis ya da düşman olduğu endişesiyle “Bu ismi daha önce hiç duymadım.” cevabını verdi. Azem bu kez oğlunun evlatlık verildiği Güngör Seyhan'ı buldu. Ona öz çocuğu olup, olmadığını sordu. O da öz çocuğu olduğu yanıtını verdi. Azem emin olmak için Güngör'e fotoğrafını gösterse de Güngör yalan söyledi. Azem ise giderken ismini ve numarasını peçeteye yazdı. Peçeteyi gören Özgür (Cihan) onu kırıştırıp bir kenara attı.

“MERHABA HANDECANIM”
Oğlunu bulan Azem eşi Hande’nin mezarını ziyarette bulundu. Ellerinde sarı papatyalar ile mezar başına gelen Azem’in “Merhaba Hande canım, merhaba sevgilim. Özgür’ü buldum Hande, kocaman kara yağız bir delikanlı olmuş. Birlikte geleceğiz.” dediği anlar izleyicinin yüreğine dokundu.

DANSI İLE BÜYÜLEYEN DİLBER BU KEZ AĞLATTI
İnci Taneleri’nin ekrana gelen son bölümünde Dilber’de uzun bir aradan sonra ilk kez oğlunu gördü. Müzikholden çıktığı sırada Zahir’i karşısında gören Dilber, başlarda tepki verse de arabaya ilerlediğinde oğlu ile karşılaştı. Oğlu için feryat eden Dilber’in bu çabası karşılıksız kaldı; çünkü Zahir çocuğa dokunmasına izin vermedi. Dilber’in duygusal anlarının ekrana geldiği bu sahne izleyicileri derinden sarstı.



İNCİ TANELERİ DİZİSİNİN 5. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?
Fenomen dizisinin "Cihan Vuruldu mu?" başlığıyla 5. bölümünün fragmanı yayımlandı. Azem, Cihan ile konuşarak aralarındaki buzları eritmek ister. Ancak Cihan, Azem'in uzattığı şefkat elini geri iter. Azem, yıllar sonra bulduğu oğlunu yeniden kazanmaya çalışırken, diğer taraftan Dilber'in baskılarına karşılık vermeye çalışır. Dilber, kendisini ciddiye almayan Azem'e karşı üslubunu değiştirir. Otoparka gelen silahlı adamlar ateş açar. Peki Cihan vuruldu mu?



İnci Taneleri yeni bölümleriyle perşembe akşamı 20.00'de Kanal D'de!

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir