GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-01-2024 12:31   Güncelleme : 26-01-2024 12:39

İnci Taneleri zirvede!

Günlerdir tanıtımıyla sosyal medya da paylaşım rekorları kıran İnci Taneleri dizisi, dün akşam ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. İlk bölümüyle zirveye oturdu.

İnci Taneleri zirvede!

Yıllar sonra Yılmaz Erdoğan'ı ekranlarda gördüğümüz İnci Taneleri, ilk bölümüyle 25 Ocak Perşembe günü ekranlara geldi. Dizinin tanıtımına yönelik yapılan eleştirilere ters köşe yapan dizi oldukça beğenildi.

İLK BÖLÜMÜYLE ZİRVEDE
Yılmaz Erdoğan, 20 yıl aradan sonra ekranlara döndü. Kendi projesi İnci Taneleri dizisi dün akşam Kanal D ekranlarında seyirci ile buluştu. İnci Taneleri, hem sosyal medyada, hem de reyting listelerinde zirveye oturdu.  Çarpıcı diyalogları, şarkıları, dans sahneleri ve sinema filmi tadındaki çekimleri ile gece boyunca sosyal medyanın gündemine oturan İnci Taneleri, günün en çok izlenen dizisi oldu. Şenol Sönmez'in yönettiği dizi, totalde 8.84, AB'de 9.59 ve ABC1'de 10.74 reytingle zirveye yerleşti.

İNCİ TANELERİ NE ZAMAN YAYIMLANIYOR?
BKM imzalı “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Herkesin ‘inci’likli bir hikayesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

“Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” yeni bölümleri ile her perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D’de yayımlanacak.

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir