GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-02-2024 22:45   Güncelleme : 02-02-2024 22:55

Kardeşlerim dizisinin 115. bölüm fragmanı yayımlandı

ATV'nin sevilen dizilerinden Kardeşlerim'in 115. bölüm fragmanı yayımlandı. Bakalım bu hafta neler olacak? İşte detaylar...

Kardeşlerim dizisinin 115. bölüm fragmanı yayımlandı

Kardeşlerim, geçen hafta 114. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Su Burcu Yazgı Çoşkun, Yiğit Koçak, Lizge Cömert, Celil Nalçakan gibi oyuncuların olduğu fenomen dizi, yıllardır ilgiyle takip ediliyor. Her bölümünde yürekleri yakmayı başaran dizide son olarak Ahu Yağtu ayrılığı yaşanmıştı. Rolünü çok iyi oynayan Yiğit Koçak, izleyenleri duygulandırmıştı.

KARDEŞLERİM DE GEÇEN HAFTA NE OLDU?
Oğulcan, Umutcan'ı kaybetmenin büyük korkusunu ve telaşını yaşarken; Nebahat, Süreyya yüzünden öfkelendiği Akif'le ilgili radikal bir karar almak durumunda kalır. Berk'in kafası, babası Gökhan'ın hayatına girmesiyle, iyice karışmaya başlamıştır..
Evi geçindirebilmek için yanında Emel'le beraber gündeliğe giden Asiye, başlarına gelecek felaketten habersizdir. Yaman, Akif'e karşı Nebahat'le iş birliği yaparken, Asiye ile Ayaz cephesinde beklenmedik gelişmeler yaşanır..

KARDEŞLERİM DİZİSİNDE BU HAFTA NELER OLACAK?
Arabayla Suzan'a çarpan Süreyya, büyük bir şok içindeyken, Akif de bir yandan ne yapacaklarını düşünmekte, diğer yandan da Suzan'ın durumuna kahrolmaktadır. Acı haberi alan Ömer ve Yaman, soluğu hemen hastanede alırlar.

Orhanların kapısına gelen bir avukat, tüm Eren ailesini şaşkınlığa uğratır. Lidya'nın Aybikelere karşı yaptığı hamle, Sarp ile Ayaz'ın arasındaki iplerin gerilmesine neden olurken, Yaman hayatıyla ilgili radikal bir karar almak durumunda kalır. Büyük bir çaresizlik içine düşen Aybike ise, Asiye ile gündeliğe gittikleri evde, kendisinden hiç beklenmeyecek bir hamle yapar.

Kardeşlerim dizisi, her hafta Cumartesi günü saat 20.00'de Atv ekranlarında...

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir