GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-12-2023 12:42

Katliam gibi kazada Kayseri detayı

Sakarya'da yaşanan ve 10 kişinin hayatını kaybeden kazaya karışan otobüslerden birinin kalkış yerinin Kayseri olduğu öğrenildi

Katliam gibi kazada Kayseri detayı

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkiinde 10 kişinin hayatını kaybettiği, 59 kişinin de yaralandığı kazaya karışan otobüslerden birinin İstanbul’a gitmek için Kayseri’den hareket ettiği öğrenildi. Kayseri’den saat 1.00’da hareket eden otobüs yoğun sis nedeniyle kazaya karıştığı öğrenildi. Kaza sonra Kayseri’de hareke eden otobüsteki 10 yolcu başka bir otobüs ile İstanbul’a götürüldü.
Son yılların en korkunç trafik kazalarından biri Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkiinde 7 aracın karışması ile meydana geldi. Yaşanan korkunç kazada 10 kişi hayatını kaybetti, 8'i ağır 59 kişi de yaralandı. Aralarında 3 otobüs ve bir tırın da bulunduğu 7 aracın karıştığı kazanın ardından ortalık savaş alanına döndü. Kazaya karışan otobüslerden birinin İstanbul’a gitmek üzere Kayseri’den hareket ettiği öğrenildi.

Kazazedeler olayı anlattı
Kazazedeler kazanın nedeni olarak yoğun sisi gösterdi. Kayseri’den hareket otobüsün içerisinde bulunan Hasan Horosan, "Çok sis vardı. Görüntü yoktu. 2-3 metre görüş alanımız yoktu. O kadar sisliydi. Yolun kenarında 2-3 ceset vardı. Kafası kanayanlar vardı" dedi.
Yine Kayseri otobüsünde kazaya yakalanan yolculardan Senem Büyükel ise, "Nasıl olduğunu göremedik, sisliydi. Birden bire patladı. Gözüme geldi. Ne olduğunu ben bilemedim. Aşağıya indik. Sabaha karşı 04.00 civarıydı. Ben Kayseri’den geliyordum. Hiçbir şey bilmiyorum, kendimden geçmişim” diye konuştu.

Erhan KanErhan Kan