SPOR
Giriş Tarihi : 21-04-2024 02:54

Kayserispor Kötü Seriye Devam Etti

Kayserispor, sahasında Trabzonspor'a 2-1 yenilerek kazanamama serisin 6 haftaya çıkarttı.

Kayserispor Kötü Seriye Devam Etti

Süper Lig'de Trabzonspor'u sahasında ağırlayan Kayserispor, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşmada golleri Enis Destan ve Nicolas Pepe kaydetti. Kayserispor'un tek golü ise Bourabia'dan geldi.

6 Haftadıe kazanamayan Kayserispor, galibiyet hasretine son vermek için 33. haftada Trabzonspor'u konuk etti. Sahaya Bilal, Hasan Ali, Arif, Kolovetsios, Gökhan, Kartal, Bourabia, Shukurov, Cardoso, Aylton, Bahoken 11'iyle başlayan Kayserispor, puanını 40 yapmak için verdiği mücadelede tutuk ve isteksiz bir oyun ortaya koydu. Konuk Trabzonspor ise Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Bardhi, Fountas, Visca, Pepe, Enis 11'iyle sahada yer aldı ve karşılaşmanın ilk yarısında 1-0 öne geçmeyi başardı. Devreye de bu skorla giren Trabzonspor 24, dakikada Enis Destan'ın golünden sonra 58. dakikada ise Pepe ile farkı ikiye çıkarttı. Kayserispor'u umutlandıran golü Bourabia 87. dakikada attı. Anca bu gol maçın kazananını değiştirmedi.

Kayserispor, peş peşe 6. haftada da galibiyete hasret kalarak 37 puandaki yerini korurken, Trabzonspor ise puanını 55 yaptı.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz