SPOR
Giriş Tarihi : 12-01-2024 20:53   Güncelleme : 12-01-2024 21:21

Kayserispor'a Şok! 3 Dönem Transfer Yasağı Geldi.

Sezon başında zar zor transfer tahtasını açtıran Kayserispor'un devam eden transfer yasağına FİFA'dan 3 dönem daha ceza geldi..

Kayserispor'a Şok! 3 Dönem Transfer Yasağı Geldi.

Süper Lig'de 4 maçtır puan alamayan Kayserispor'da, Mame Thiam'ın da takımdan ayrılmasıyla başlayan olumsuzluklar serisine bir yenisi daha eklendi. FİFA tarafından yapılan açıklamayla birlikte Kayserispor'a 3 dönem transfer yasağı verildi.

Kayserispor'da sezon başında büyük zorluklar ve milyonlarca dolar ödeme yapılarak açtırılan trasfer yasağı, henüz bir kaç gün geçmişken yeniden yürürlüğe girmişti. Bu nedenle ara transfer döneminde takıma takviye yapamayacak olan Kayserispor'a FİFA'dan ağır bir ceza geldi. Sarı-kırmızılı takıma 3 dönem transfer yasağı getirildiğini açıklayan FİFA'nın bu kararı Kayserispor camiasında soğuk duş etkisi yarattı. Kemen'in sözleşmesini fesih etmek için FİFA'ya başvurmasından ötürü zor günler geçiren Kayserispor'un böylelikle tam 2 sezon transfer yapabilmesinin önü kapandı.
Yapılan yüksek maaliyetli transferlerin ödemesini, sözleşme fesihlerinden sonra ödemek istemeyen kulüp yöneticilerinin tavırları Kayserispor'un geleceğini büyük ölçüde kararttı.

Öte yandan Kayserispor'un dışında Antalyaspor, MKE Ankaragücü, Hatayspor, Alanyaspor ve Adana Demirspor'a da 3, Samsunspor'a ise 2 dönem transfer yasağı cezası verildi..

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz