SPOR
Giriş Tarihi : 11-01-2024 18:17   Güncelleme : 11-01-2024 23:39

Kayserispor'da Şok! Mame Thiam Pendikspor'a Transfer Oldu !

Kayserispor'da iç huzursuzluk devam ediyor. Sarı-kırmızılı takımın en golcü oyuncusu Mame Baba Thiam, Pendikspor'a transfer oldu.

Kayserispor'da Şok! Mame Thiam Pendikspor'a Transfer Oldu !

Süper Lig'de peş peşe maçlar kaybeden Kayserispor'da yaprak dökümü devam ediyor. Sarı-kırmızılı takımın Fenerbahçe'den renklerine bağladığı Mame Baba Thiam, ara transfer döneminde Pendikspor'a transfer oldu. Kayserispor'un sözleşme uzatma teklifini ısrarla reddeden Thiam, Kayseri'den ayrıdı.

SÖZLEŞME UZATMAK İSTEMEMİŞTİ:
Uzun bir süredir aldığı ücret nedeniyle takım içerisinde yaşanan huzursuzluğun en büyük nedeni olarak görülen Mame Baba Thiam, sezon sonu bitecek sözleşmesini beklemeden Pendikspor'a transfer oldu. Kayserispor'da en yüksek maç başı ile oynayan ve bu nedenle takım içierisinde huzursuzluk yaşanmasına neden olan Süper Lig'de İcardi ve Dzeko'dan sonra en golcü 3. futbolcu olarak öne çıkan Thiam, ligin geri kalanına İstanbul'da devam edecek.

SAMET KOÇ DOĞRULADI:
Mame Thiam ile iglili yaşanna gelişmeyle ilgili olarak beklenen açıklamayı Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç yaptı. Koç, Mame Thiam'ın, Pendikspor'a transfer olduğunu açıkladı. Koç yaptığı yazılı açıklamasında, "Büyük Kayserispor taraftarı, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan golcü oyuncumuz Mame Baba Thiam ile geçtiğimiz aylarda defaatle sözleşme uzatmak için teklifte bulunduk. Ancak Kayserispor’un yeni dönemde belirlediği ekonomik program çerçevesinde oyuncumuz ile anlaşma sağlayamadık. Kendisi sezon sonu bedelsiz gitmek yerine devre arasında bir takıma giderek Kayserispor’a para kazandırmıştır. Bu davranışından dolayı kendisine teşekkür ediyorum ve Pendikspor‘da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz