GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-04-2024 12:16

Kösedağ'dan Büyükkılıç'a ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ve yönetimini ağırladı.

Kösedağ'dan Büyükkılıç'a ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ve yönetimini ağırladı. Başkan Büyükkılıç, basının önemine işaret ederken, Kösedağ, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası yeniden güven tazeleyen Büyükkılıç’ı tebrik etti.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kösedağ ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, “Sizlere hoş geldiniz diyorum, gerçekten seçim sürecinde iyi niyetli, şehrin huzurunu koruyacak şekilde yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“HER ZAMAN BAŞIMIZIN TACISINIZ”

Büyükkılıç, basının önemine işaret ederek, “Çıkan sonuçlar şehrimize hayırlı olsun, milletin iradesine saygı duyuyoruz. Yine kamu, kurum ve kuruluşlar ile dayanışma içerisinde olma anlayışıyla hizmet ederken, Gazeteciler Cemiyeti’miz de kamu hizmeti veren kurum olarak bizim olmazsa olmazımız. Her zaman başımızın tacısınız” diye konuştu.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise “Kayseri Gazeteciler Cemiyeti olarak 31 Mart Yerel Seçimleri’nde yeniden 5 yıllığına Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmenizden dolayı hayırlı olsun ziyaretine gelmek istedik. Size, ailenize, Kayseri’ye ve vatana, millete hayırlı olması temennisinde bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Yeni dönemde de iş birliği halinde çalışmaya yürekten inandığını vurgulayan Kösedağ, “İnşallah yeni dönemde de Kayseri basını ile her zaman olduğu gibi iç içe, samimi bir şekilde iş birliği yapacağınıza yürekten inanıyoruz. Yönetim Kurulu ve bütün medyamız adına size başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kösedağ, günün anısına Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a çiçek takdiminde bulundu.

Erhan KanErhan Kan