GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-12-2023 12:22

Masterchef All Star'da ikinci ceket sahibini buldu

Masterchef All Star'da, ikinci ceketi almaya hak kazanan yarışmacı belli oldu.

Masterchef All Star'da ikinci ceket sahibini buldu

Masterchef All Star, final heyecanına artık çok az kaldı. Yarışmacılar takım olarak değil bireysel olarak yarışmaya başladı. Masterchef All Star'da artık ceket almak için kıyasıya yarış başladı. İşte ilk ceketi alarak başarı gösteren o isim!

Dün akşam neler oldu?
Salı akşamı yayımlanan Masterchef All Star'ın son bölümünde, yarışmacılar ceket almak için kıyasıya rekabet gösterdi. İlk ceketi Tahsin'in almasının ardından, ikinci ceketi kimin alacağı oldukça merak ediliyordu. 
İlk turda yarışmacılara zencefil ve yeşil zeytin verilerek yaratıcı tabak yapmaları istendi. Şeflerin puanlaması sonucu Eren: 20,5 Barbaros: 18 Hasan: 21 Sergen: 19,5 Esra: 17,5 Kıvanç: 21 puan aldı.
Hemen ardından ise ikinti tura geçildi. İkinci turda konuş şef olarak yurt dışındaki 2 Michelin yıldızlı tek Türk restoranın sahibi unvanıyla uluslararası üne sahip şef Ahmet Dede konuk oldu. Yarışmacılar konuk şefin tabağına yakın tabaklar çıkararak yüksek puanlar almaya çalıştı. Konuk şefinde puanlamaya katılmasıyla değerlendirmeler sonucu Eren: 37,5 Kıvanç: 45,5 Barbaros: 46,5 Hasan: 45 Sergen: 40 Esra: 39,5 puana yükseldi.

İkinci ceket sahibini buldu
Yaptığı tabaklar sonucu 46,5 puana yükselen Barbaros, Masterchef All Star'da ikinci ceketi alarak final oynamaya hak kazandı.

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir