GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-12-2023 10:38

Masterchef All Star'da ilk ceket sahibini buldu

Masterchef All Star'da, ceket almaya hak kazanan yarışmacı belli oldu.

Masterchef All Star'da ilk ceket sahibini buldu

Masterchef All Star, final heyecanına artık çok az kaldı. Yarışmacılar takım olarak değil bireysel olarak yarışmaya başladı. Masterchef All Star'da artık ceket almak için kıyasıya yarış başladı. İşte ilk ceketi alarak başarı gösteren o isim!

Son bölümde neler oldu?
Git gide elemelerin arttığı Masterchef'te finale az kaldı. En son Batuhan'ın elenmesiyle birlikte ilk 7'ye kalan yarışmalarla ceket yarışı yapıldı. Yarışmacılar, Masterchef All Star'da ceket almak için kıyasıya yarıştı. 
Yarışmacılara ilk olarak mavi haşhaş verildi. Yarışmacılardan yaratıcı tabaklar yapmaları istendi. Bu tabaklar için 45 dakikalık süre verildi.  Tabaklar sonrası şefler değerlendirme yaptı. İlk oyunda Tahsin 19, Kıvanç 17,5, Esra 14,5, Sergen 18,5, Barbaros 20, Hasan 20,5, Eren de 21 puana ulaştı.

Daha sonra ikinci tura geçildi
İkinci turda konuk şef Yoshizumi Nagaya geldi. Yarışmacılar ikinci turda şef Yoshizumi Nagaya'nın tabağını yaptılar. Konuk şefinde puanlamaya katıldığı yarışmada Esra 33, Kıvanç 38,5, Sergen 45, Tahsin 50, Barbaros 42,5, Hasan 45, Eren ise 47 puana ulaştı. 

İlk ceketi alan o isim
Gece de en çok başarı gösteren Tahsin, puanlamalar sonucu Masterchef All Star'da ceketi alan ilk yarışmacı oldu.

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir