GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-12-2023 11:51

Masterchef'te son ceket sahibini buldu

Masterchef All Star'da son ceketi kim aldı? Masterchef'te kim kaldı? Son yayımlanan bölümde neler oldu? İşte detaylar..

Masterchef'te son ceket sahibini buldu

Masterchef All Star yarışmasında heyecan sürüyor. Finale az bir zaman kala, yarışmacılar son hünerlerini göstermeye başladı. Artık ceket almak için yarışan yarışmacılar, ter döküyor. 
Pazartesi akşamının ilk ceket alan yarışmacısı Tahsin olmuştu. Salı akşamı ikinci ceket alan yarışmacı Barbaros, Çarşamba akşamı üçüncü ceketin sahibi Esra, Perşembe akşamı dördüncü ceketin sahibi Sergen oldu. Ceketi kazanan son isim ise dün akşam yayımlanan bölümle belli oldu.

Finale ismini yazdıran son isim kim oldu?
Masterchef heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Artık yarışmacılar, finale isimlerini yazdırmak için kıyasıya yarışıyorlar. İlk dört finalistin belirlendiği yarışmada, beşinci isim ise dün akşam yayımlanan bölümde belli oldu. İlk dört yarışmacının belirlenmesinin ardından, 7 kişilik kadroda Hasan, Kıvanç ve Eren kaldı.
İlk turda yarışmacılara; Lemongrass, nar, karides, esmer bulgur ve Mengen peyniri verildi. 45 dakika süre içinde yarışmacılara kendi yaratıcılıkları üzerine puan verileceği açıklandı.
İkinci turda ise restoran zincirleri ve yemekleriyle dünyaya ismini duyuran Maksut Aşkar konuk oldu. Yarışmacılar, ünlü şef Maksut Aşkar Şef'in 'Kuzugöbeği Mantısı' tabağını yaptılar. Hasan ikinci turda 27,5 puan alarak 48,5 puana ulaştı. Eren 28 puan alarak 47 puana ulaştı. İlk veda eden isim Eren oldu. Kıvanç ikinci turda 24 puan alarak 47 puana ulaştı. Kıvanç ve Eren aynı puanı aldıkları için ikisi de 6. oldu. Son ceketin sahibi Hasan oldu.

Son ceketin sahibi Hasan oldu
Gecenin sonunda, şef tabağına en yakın yemeği yapan Hasan, 27,5 puan alarak son puanını 48'e yükseltti. Hasan adını finale yazdırırken, Kıvanç ve Eren 2024 Masterchef All Star hayallerine veda etti.

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir