GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-01-2024 15:36   Güncelleme : 18-01-2024 16:22

Memduh Büyükkılıç açıklandı

Recep Tayyip Erdoğan, 48 ilin Belediye Başkan adaylarını açıkladı. Memduh Büyükkılıç, Kayseri için yeniden aday gösterildi.

Memduh Büyükkılıç açıklandı

Yerel seçimler için geri sayım sürerken, Ak Parti'de açıklanmayan adaylar, 18 Ocak 2024 Perşembe günü saat 14.00'da açıklanacak. 
Pençe-Kilit Operasyonunda şehit düşen 9 asker nedeniyle, ertelenen toplantı bugün yapılacak. Daha önce gerçekleşen ilk toplantıda 26 ilin adayını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün 48 il için adaylarını açıklayacak.

ANKARA VE İZMİR İLLERİNİN ADAYLARI MERAK EDİLİYORDU
3 büyük ilden Ankara ve İzmir'in Ak Parti adayları oldukça merak ediliyordu. Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara adayı Mansur Yavaş'ın rakibi Turgut Altınok aday çıkarılırken, İzmir için Tunç Soyer'e rakip olarak Hamza Dağ aday gösterildi. Bunun yanı sıra, kulislerden Kayseri Belediye Başkan adayı olarak Memduh Büyükkılıç'ın tekrar aday gösterileceği konuşuluyordu. Bu bilgiler doğrultusunda Recep Tayyip Erdoğan, Memduh Büyyükılıç'ın adaylığını resmen ilan edecek. 

YENİDEN MEMDUH BÜYÜKKILIÇ ADAY GÖSTERİLDİ
2019 Yerel seçimlerle koltuğa oturan Kayseri Büyük Şehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasıyla adaylığı ilan edildi. Memduh Büyükkılıç, yeniden Kayseri'nin Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak açıklandı. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Yeniden Büyükşehir Belediye Başkanımızla devam" diyerek Meduh Büyükılıç'ı duyurmasının ardından sahneye, Ak Parti Genel Başkan vekili Mustafa Elitaş, Kayseri Milletvekilleri Hulusi Akar, Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Murat Cahit Cıngı ile birlikte Ak Parti İl başkanı Fatih Üzüm ile MHP İl Başkanı Seyyit Demirezen'de çıktı.




 

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir