GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-01-2024 17:25

Şahane Hayatım dizisinin 13. bölüm fragmanı yayımlandı

Fox Tv'nin yeni yapımlarından Şahane Hayatım dizisinin 13. bölüm fragmanı yayımlandı. İşte detaylar.. komiser

Şahane Hayatım dizisinin 13. bölüm fragmanı yayımlandı

Fox Tv'nin yeni dizisi Şahane Hayatım'ın 13.bölüm fragmanı yayımlandı.
Başrollerinde Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk'un olduğu Şahane dizisi, ses getirmeye devam ediyor. Her bölümde entrikaların döndüğü diziye son olarak Ece Uslu katıldı. 10. bölümde Hilal Altınbilek'in canlandırdığı Şebnem karakterinin akıl hocası olarak seyirci karşısına çıktı. Yıllardır ekrandan uzak olan Ece Uslu'nun projeye dahil olmasından sonra dizinin seyri bir anda değişti.





OYUNLARIN BİRİ BAŞLAYIP BİRİ BİTİYOR
Geçtiğimiz hafta yayımlanan bölüm adeta şok etkisi yarattı. Aysel'in, oyunlarından başarılı bir şekilde sıyrılan Şebnem akıllıca hamlelerine devam etti. Ece'ninde yardımıyla akıllıca hamlelerine devam eden Şebnem, son dakika bombayı patlattı. Melisa'nın kocası Ahmet'in gelişiyle dengeler değişti. Mesut ve Şebnem'in yakınlaşması Onur'u kıskançlığa sürüklerken acaba Onur Şebnem'i aldattığına pişman olacak mı? Asıl bomba ise dizinin son sahnesinde yaşandı. Şebnem bütün gerçeği Mesut'a anlattı. Bakalım Şahane Hayatım dizisinde bu hafta neler yaşanacak?



ŞAHANE HAYATIM DİZİSİNİN 13. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? 
İlgiyle takip edilen ve yeni bölümü dört gözle beklenen Şahane Hayatım dizisinin 13. bölüm fragmanı yayımlandı. Bu hafta yaşanacaklar seyirciyi ekrana kilitleyecek. Şebnem'in çocukları için verdiği mücadelenin devam ettiği ve Onur'un Şebnem'i çocuklarıyla tehtit ettiği bir bölüm izleyicileri bekliyor. Onur'la Mesut arasındaki gerilimin arttığı ve Mesut'un vurulduğu görüntüler, seyirciyi meraklandırmaya yetti. 13. bölümüyle ekranlara gelecek Şahane Hayatım dizisinde Şebnem'in ne yapacağı oldukça merak ediliyor. 




Şahane Hayatım dizisi, her Çarşamba saat 20.00'da Fox Tv'de seyirci karşısına çıkıyor. 

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir