SPOR
Giriş Tarihi : 25-01-2024 23:46

Samet Koç’tan tehdit gibi açıklama

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, son haftalardaki hakem hataları nedeniyle TFF ve MHK'ya seslenerek, "‘Olacaklardan sorumlu değiliz’ dedi.

Samet Koç’tan tehdit gibi açıklama

Kayserispor’un deplasmanda Samsunspor’a mağlup olması ile camiada sabırlar taştı. Kulüp basın Sözcüsü Samet Koç, tehdit gibi açıklamalarda bulundu. Türkiye Fubol Federasyonu’na (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu’na (MHK) seslenen Samet Koç, “Ya önlem alırsınız ya da olacaklardan biz sorumlu değiliz” dedi. 
 
Koç çileden çıktı!
Samsunspor maçı sosyal medya hesabından çok sert ifadeler içeren açıklamalarda bulunan Kayserispor Kulüp Basın Sözcüsü Samet Koç’un kullandığı kelimeler dikkat çekti. Koç’un bu açıklamanın ardından ceza kuruluna sevk edilebileceği ifade ediliyor. 

‘Olacaklardan sorumlu değiliz’
Şimdiye kadar sağduyulu açıklamaları ile tanınan Kulüp basın Sözcüsü Samet Koç’un sert uslübü dikkat çekti. Koç, adeta TFF’yi tehdit ederek, “MHK ve TFF'ye ilk ve son çağrımızdır. Kayserispor camiası aleyhine yapılan hakem hataları artık çizmeyi aşmıştır. Sabır ve metanetimiz bitmiştir. Ya federasyon yönetimi yarın toplanıp önlem alır ya da bundan sonra olacaklardan camiamız ve kulübümüz sorumlu değildir.

Erhan KanErhan Kan