GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-12-2023 11:17   Güncelleme : 27-12-2023 17:27

Şehzade Market'in Fiyat Oyunu İfşa Edildi

Dikkat ! Şehzade Market'te aldığınız ürünün fiyatını 2 kere kontrol edin. Rafta yazan ile yazar kasadaki fiyat arasındaki fark dudak uçuklatıyor.

Şehzade Market'in Fiyat Oyunu İfşa Edildi

Geçtiğimiz haftalarda 26. yılını geride bıraktığı için çeşitli kampanyalar yapan Şehzade Market'te yine bir skandal daha ortaya çıktı. Şehzade Market raflarında indirimli ve farklı tutar yazarken kazada ise bu tutar bir anda artıyor. Fark eden müşteriler duruma tepki gösterirken, durumu fark edemeyen müşterilerinse cebinden adeta paralar uçuşuyor.

BİTMEK BİLMEYEN SKANDALLAR:
Şehzade Marketler Zinciri'nin Kayseri'nin çeşitli bölgelerinde 50'den fazla açtığı şubelerde yaşananlar artık tüketiciye illallah ettirdi. Bakliyatlarında kurt, ekmeğinde yabancı maddi, kuruyemişinde bayat ve küflenmiş ürün satmasıyla ününe farklı bir ün daha katan Şehzade Market, şimdi de rafta farklı kasada farklı fiyat anlayışıyla tüketiciyi mağdur ediyor. Bir çok mağazasında da yaşandığı iddia edilen fiyat oyununu kayıt altına alan bir vatandaşın durumu ihbar etmesiyle ortaya çıkan fiyat algısına günde yüzlerce müşterinin düşmüş olabileceği düşüncesiyse Şehzade Market'in bitmek bilmeyen skandallar zincirine yeni bir halka ekledi.

RAFTA AYRI FİŞTE AYRI TUTAR:
Bir çok vatandaşın dile getirdiği ancak bir müşterinin kayıt altına aldığı Şehzade Market'teki fiyat skandalı akıllara durgunluk verdi. 59 TL olarak rafta yazan fiyata bakarak pirinç alan bir vatandaş aldıkları ürünlerle yazar kasa dışındaki rakamlar arasında adeta uçurum olmasından ötürü durumu kayda aldı. Yazar kasa fişine 117 Lira 50 kuru olarak yansıyan pirinçten ötürü serzenişte bulunan vatandaş, ''Osmanlı mahallesindeki Şehzade markette sık sık yaşadığımız etiket farkında sıkıntı yaşıyoruz. Etiket üzerinde farklı bir fiyat kasada farklı bir fiyat ve bu durum şehzade marketten alışveriş yaptığımız zaman yaşadığımız bir durumdur. Dile getirdiğimizde de personel sert bir tavır sergiliyor'' ifadesini kullandı. Durumu video kamerayla da kayıt altına alan vatandaşın duruma dikkat çeken tavrıysa akıllara, ''Ya bu olayı fark edemeyenler'' sorusunu getirdi.

DAHA ÖNCE NE OLMUŞTU:
Şehzade Market’in daha önce de bir çok ürününde sorunlar çıkmış, ekmeğinde çıkan yabancı madde bir vatandaş tarafından ifşa edilirken, manav reyonunda çürümüş ürünler halka satılmaya kalkılmıştı. Bakliyatların içerisinde oluşan kurtlar gözle görülür hale gelmiş ve müşterilerce konu sosyal medyaya kadar taşınmıştı. Ancak Şehzade Market yönetimi konuyu görmezden gelip, aynı duyarsızlıkla yoluna devam etmişti.

 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz