GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-12-2023 17:13   Güncelleme : 28-12-2023 17:34

Yalı Çapkını dizisinin 52. bölüm fragmanı yayımlandı

Yalı Çapkını'ndan bu hafta neler olacak? Yalı Çapkını'nda geçen hafta neler yaşandı? Yalı Çapkını'nın 52. bölüm fragmanı yayımlandı. İşte detaylar..

Yalı Çapkını dizisinin 52. bölüm fragmanı yayımlandı

Yalı Çapkını dizisinde sular durulmuyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in olduğu Yalı Çapkını dizisinde sular durulmak bilmiyor. Sevilen kadrosuyla ve senaryosuyla oldukça beğenilerek izlenilen Yalı Çapkını ses getirmeye devam ediyor. Bakalım bu hafta izleyicileri ne gibi süprizler bekliyor?

Yalı Çapkını'nda geçen hafta neler yaşandı?
Ferit'in, Pelin'le olacak çocuklarını öğrenen Seyran, artık resmen bağımsızlığını ilan etmişti. Ancak Kazım bu durumun altında kalmayarak kızı Seyran'ı yardım alarak kimsenin bulamayacağı bir yere kaçırmıştı. Kardeşinin başına kötü bir şey gelmesinden endişelenen Suna, Ferit ve Abidin'le beraber iş birliği yapmış, hemen ardından ise babasını takip ederek, Ferit'in Seyran'ı kurtarmasına yardım etmişti. Seyran ve Ferit arasında buzların çözüleceği düşünülürken, Seyran'ın canlı yayına çıkarak çocukluğundan beri yaşadıklarını anlatması büyük bir şok etkisi yaratmıştı.

Yalı Çapkını dizisinde bu hafta neler yaşacak?
Seyran'ın canlı yayın itirafı ile şoka uğrayan Korhan ailesi, adeta yıkılır. Amacının can yakmak olduğu Seyran ise haklı bir gurur yaşar. Yaşananlardan sonra Halis Ağa dağılırken, Ferit'in her şeye rağmen Seyranı seçmesi ile iyice yıkılır. Halis Ağa Ferit'i evden kovar, Feirt ise soluğu Seyran'ın yanında alır. Bu arada Suna ve Abidin arasında karşı koyamadıkları çekim yaşanır. Baklım bu hafta Seyran Ferit'i her şeye rağmen affedecek mi? Suna Abidin ile ne yapacak? Kaya Suna'nın ihanetini öğrenecek mi? Korhan ailesinde yaşananlardan sonra neler olacak?

Yalı Çapkını dizisinin konusu nedir?
Yalı Çapkını, Gaziantepli Korhan Ailesi'nin direği Halis Ağa'nın (Çetin Tekindor) el bebek gül bebek yetiştirilmiş torunu Ferit'in (Mert Ramazan Demir), Kazım Ağa'nın en küçük kızı Seyran (Afra Saraçoğlu ) ile evlenmesine karar vermesiyle gelişecek olayları konu alıyor.

Yalı Çapkını dizisi her Cuma, saat tam 20.00'de Star Tv ekranlarında sevenleriyle buluşuyor.


Kardelen ErdemirKardelen Erdemir