GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-02-2024 23:52

Yine Şehzade Market Yine Skandal ! Online Satışta Şikayetler Arttı

Kayseri'de hızla büyüyen marketlerden birisi olan Şehzade Market, online alış-verişte sınıfta kaldı. Daha önce de bir çok skandalın altına imza atan Şehzade Market'e şikayet yağıyor.

Yine Şehzade Market Yine Skandal ! Online Satışta Şikayetler Arttı

Kayseri'de son zamanlarda adı bir türlü normal anılmayan Şehzade Market, gün geçmiyor ki yeni bir olayla anılmasın. 50'ye yakın marketi bulunan Şehzade'nin son dönemlerde Şikayetvar.com sitesinde artan online alış-veriş sorunu artık müşterilerde barağı taşırır hale geldi.

SKANDALLARI BİTMİYOR:
Bakliyatından kurt çıkmasından, reyonda farklı kasada farklı fiyat uygulamasına kadar sürekli yeni bir iddia ile gündeme gelen Şehzade Marketleri, şimdi de online alış-verişlerde yaptıklarıyla müşterilerine zarar verir hale geldi. Türkiye'nin en prestijli tüketici internet sitesi Şikayetvar.com adresinde adeta mail yağmuruna tutulan Şehzade Market, aldığı online siparişleri göndermediği suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Kimi müşterilerin sahte kargo takip numarası verildiğini bile iddia ettiği Şehzade Market'in artan şikayetleri gözlerin bir anda bu firmaya çevrilmesine neden oldu.

ŞİKAYET YAĞMURU:
Kayseri'de hızlı büyüyen ama müşteri memnuniyeti konusunda aynı büyümeyi gösterememiş algısının oluşmasına engel olamayan Şehzade Market, online alış-veriş konusunda da sınıfta kaldı. Daha önce reyonda farklı, kasada farklı ürün satışı yaptığıyla ilgili ifşa olan Şehzade Market'in sicilinde kurtlu bakliyat satmak ve bozuk kuruyemiş satmak gibi bir çok konu var. Şimdilerde ise sattığı ürünleri göndermediği iddia edilen Şehzade Market'in Şikayetvar.com sitesin üzerinden aldığı şikayetler artık bardağı taşırdı. Çok değil daha bir kaç gün öncesinden oluşturulan bir şikayette Murat isimli kullanıcı ''Ücretini ödediğimiz sipariş kargoya verilmedi. Kaç gün geçti ama bir hareket yok. Ürünler kargoya verilmeyecek herhalde hakkımızı nasıl arayacağız? Madem göndermeyeceksiniz niye ücreti peşin ürünleri göndermeyeceksiniz paramızı iade edin işinizi hakkıyla yerine getirin'' sözleriyle Şehzade Market'i eleştirirken, Şeyma isimli bir kullanıcı ise ''Şehzade market online site üzerinden yaptığım alışveriş 3 iş günü içerisinde teslimat denmesine rağmen halen kargoya dahi verilmedi, ürünlerimin eksiksiz bir şekilde ivedilikle tarafıma ulaşmasını rica ediyorum. Aksi takdirde hukuki yollara başvurup hakkımı arayacağım'' ifadelerini kullandı.

SAHTE KARGO İDDİASI:
Alınan ürünlerin ücretinin peşin ödenmesine rağmen kargoya verilmediğini söyleyen müşterilerin yanı sıra kendilerine sahte kargo numarası verdiğini söyleyenlerinde olduğu şikayetler de gözlerden kaçmadı. Kenan isimli bir kullanıcının ''30.01.2024 tarihinde online olarak 9 kg 3 adet toz deterjan aldım, 362 kusur liraya sipariş numarası 24798. Kargolandığına dair e-posta adresime bilgilendirme yapıldı, 'MNG Kargo' olarak belirtildi ve e-posta ile kargo takip numarası istedim. 875940586758 numaralı kargo takip numarası verildi. MNG Kargo'yu arayarak sorguladım, ancak böyle bir kargonun bulunmadığı bilgisini aldım. Koskoca şirketin halkın 360 lirasına göz dikmiş olacağını sanmıyorum, fakat yine de konunun takip edilmesini rica ediyorum'' mesajı ise ''Yok artık'' dedirtti.

''SİZDE HİÇ Mİ VİCDAN YOK'':
Tam 4.000 TL'ye Şehzade Market'ten çocuk maması aldığını söyleyen bir kullanıcının gelen ürünlerin son kullanma tarihinin geçmesine yakın olduğunu ve daha da önemlisi kutunun ıslanmış olduğunu ifade ettiği şikayetinde adeta sitem kustu. ''Sizde hiç vicdan yok mu?'' diyen Mustafa isimli kullanıcının Şikayetvar.com üzerinden yazdığı şikayette ''Ürün ıslanmış ve son tüketim tarihine üç ay kalmış malı gönderiyorsunuz. Nasıl bir sorumsuzluktur bu? 4000 TL alışveriş yapıyoruz ve sizde hiç mi vicdan kalmamış? Kargo şirketi de 'sorumluluk almıyoruz' şeklinde evrakı imzalatıyor. Gerçekten yazık; sizler birer çocuk sahibi değil misiniz? Çocuğun yiyeceği mamayı bile haksız kazanç sağlamak için mi kullanıyorsunuz?'' mesajı da dikkat çekti.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz