GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-01-2024 08:00   Güncelleme : 28-01-2024 23:56

29 Ocak- 4 Şubat 2024 Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta burçları neler bekliyor? İşte detaylar...

29 Ocak- 4 Şubat 2024 Haftalık Burç Yorumları

Her hafta, yıldızların konumları ve gezegenlerin hareketleri, hayatımızın birçok alanında ipuçları ve öngörüler sunar. 29 Ocak - 4 Şubat haftası, astroloji dünyasında yeni fırsatlar, aşk dolu anlar ve kariyerde önemli dönüşümler getirebilir. İşte, burçların bu haftaya dair özel yorumları ve tavsiyeler..



KOÇ BURCU
Koç burçları, önümüzdeki 15 gün içinde aşk hayatlarından iş dünyasına kadar birçok alanda olumlu gelişmeler bekleyebilir. Hafta boyunca otorite konumunda ki kişiler ile ters düşmekten uzak durmalısınız. Ailevi konularda ise sizden beklentiler yükselebilir kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Risk almaktan uzak durun ve sadece yapabilecekleriniz kadar sorumluluk alın.

BOĞA BURCU
Bu hafta kendinize sorun gerçekten mutlu olmak mı istiyorsunuz? Sizi aşağıya çeken herkesi veya her şeyi hayatınızdan çıkarın ve etrafınızı sizi neşelendiren insanlarla, deneyimlerle çevreleyin. Artık zamanı geldi. Kazalara, çarpmalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olmakta fayda var.

İKİZLER BURCU
Bu hafta kendi içinizde hesaplaşacak pişmanlık duyduğunuz konular üzerine düşünecek kararlar alacaksınız. Vicdan sizi rahat bırakmadığına göre siz şimdi dönüşmeye niyetlenmeli elinizden gelen gayreti vicdanınızı şifalandırmak kendi yolunuzu yeniden çizmek için harekete geçmelisiniz. Maddi konular, yurt dışı konuları, krediler, borçlar gibi konularda bu hafta korkusuz hareket edecek, risk alacak, girişimlerde bulunabileceksiniz.

YENGEÇ BURCU
Bu hafta iş hayatınızda şanslı gelişmeler sizleri karşılıyor. Girişimci davranın ve yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz her alanda yer almaya gayret gösterin. Ortaklıklar ile ilgili sorunları da çözümlemeniz adına gökyüzü destekliyor sizleri. Sizi boğan, yük olan birileri var ise bu hafta hayatından böyle insanları çıkarabilirsiniz. Bazı dostlarınla beraber sana heyecan verecek bir maceraya atılabilirsiniz. 

ASLAN BURCU
Hem kariyer hem de iş ortamında korkusuzca hareket edecek, risk alacak ve başarıya ulaşabileceksiniz. Gökyüzü sizleri uyandırdı. İş hayatınızda emeklerinizin karşılığı olarak başarı, fırsat, zafer veya tanınma elde edebilirsiniz. Bununla birlikte, maksimum enerjiler sizleri desteklerken bunları fark edin ve kendinize güvenerek hareket edin.

TERAZİ BURCU
Bu hafta aşk arıyorsanız, aşkı bulabilirsiniz. Özellikle kırılganlık veya cinsellik konusunda herhangi bir travmanız varsa, bunları kısa sürede iyileştirebilirsiniz. Hafta boyunca hukuki meseleler miras varlıklar, yatırımlar, burs veya bir borcun sona ermesi gibi konularda olumlu gelişmeler sıkıntılı bir döngüyü ardınızda bırakmanızı sağlayacak. Ev almak, satmak, toprak-arsa gibi işlerle ilgilenmek, olası sorunları çözmek için uygun bir hafta.

BAŞAK BURCU
Bu hafta gökyüzü konfor alanlarınızdan dışarı çıkartacak sizleri. Özellikle iş ve eğitim hayatınızda  önemli kararlar fırsatlar söz konusu. Manevi felsefi konular, uluslararası ticaret veya ilişkiler, akademik alanlar, medyayla ilgili olumlu gelişmeler ile karşı karşıyasınız.Hem aşk hayatında hem yurt dışı işleri hem çocuklarında hem de maddi konularda cesurca adımlar kararlar alıp adımlar atma haftası. 

AKREP BURCU
Bu hafta beklenmedik ve sürpriz iş birlikleri, anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. İlişkiler ve ortaklıklarla ilgili korkusuzca adım atıp, bu konularda seni sıkan koşullardan kurtulabilirsiniz. AŞK Hayatınız yapılanıyor, eş ya da sevgiliniz ile başka bir eve taşınabilir, nişanlanabilir bekarlar evlilik kararı alabilirler. 

YAY BURCU
Size kazanç getirecek bir proje veya iş teklifi alabilir, iş hayatınız ve çalışma ortamınızla ilgili beklenmedik, sürpriz bir takım gelişmeler yaşanabilir. Finansal konularda da süreklilik arz edecek önemli bir teklif alabilirsiniz iyi değerlendirin. Sağlığınız ile ilgili konularda özellikle hafta boyunca hormonal rahatsızlıklara dikkat etmeli tedavilerinizi ihmal etmemelisiniz.

OĞLAK BURCU
Bu hafta korkusuzca harekete geçip, risk alma hafta hatta yeri geldiğinde meydan okuma haftası olacak sizin için. Hakkınızı aradığınız hukuki bir konu finansal bir mesele çözüme kavuşuyor.  Özellikle iş ile ilgili alanlarda yeni bir iş veya müşteri aramak, ek uğraşlar bulmak, ürün satmak veya satın almak ve hatta yatırımlar ile ilgili alanlarda haftanın enerjileri desteklerken sizleri iyi değerlendirin.

KOVA BURCU
Bu hafta ortaklıklarda sorunlar ile yüzleşebilirsiniz. Finansal olarak hayal kırıklıkları yaşanabilir. Duygular ile değil haklarınıza sahip çıkarak daha fazla zarar etmeden süreci yönetmeye çalışın. Ailevi konularda ise sorunlar yaşanabilir emek verdiğiniz yakınlarınızın haksız tepkileri kırabilir sizleri. Ailevi önemli konuları masaya yatırmak, konuşmak, çözüme kavuşturmak içinde harekete geçebilirsiniz. 

BALIK BURCU
Hafta boyunca yakın çevren, arkadaşların, kardeşlerinle ilgili konularda bir süredir ertelediğiniz planlarınızı devreye sokma zamanı. İş toplantıları görüşmeleri için yapılması gereken her şeyi planlayın ve fikirlerinizi ifade etmekten çekinmeyin. Sağlığınız ile ilgili hafta boyunca mide ağrılarınıza dikkat edin. Özel yaşamınızda ise uzun vadeli kararlar almaktan sözler vermekten kaçının.

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir