SİYASET
Giriş Tarihi : 01-04-2024 10:31

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye Ne Oldu?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi yüzünde morluklar ve kolu sargılı gören milyonlarca seçmen ''Bahçeli'ye ne oldu?'' sorusunu sordu. İşte sorunun cevabı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye Ne Oldu?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin oy kullanmaya geldiği sırada fark edilen yüzündeki morluklar ve kolunun alçıda olmasının nedeni belli oldu.

BAHÇELİ'YE NE OLDU?:
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimler için oyunu Ankara'da bulunan Anıttepe Ortaokulu'nda kullandı. Oy kullanmaya gelen Devlet Bahçeli'nin yüzündeki morluklar ve kolundaki sargı milyonlarca partili gibi seçmenin de dikkatini çekti. Bahçeli'nin bu görüntüsü sonrası sosyal medya kullanıcıları 'Devlet Bahçeli'ye ne oldu?' sorusunun yanıtını aramaya başlarken, yanıt gecikmedi.

İŞTE MERAK EDİLEN CEVAP:
Devlet Bahçeli'nin yüzündeki morluk ve kolundaki sargı hakkında ilk açıklama geldi! Gazeteci Murat Çelik, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bir ev kazası geçirdiğini yüzündeki morlukların nedeninin bu olduğunu belirtti.
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, yaptığı açıklamada Devlet Bahçeli'nin evinde kaza geçirdiği açıkladı. Büyükataman, Devlet Bahçeli’nin kurultaydan önce evinde bir kaza geçirdiğini belirterek şunları söyledi: “Genel başkanımızın kurultayda da kolunda sargı vardı. Önce kolunu çarpıyor, sonrasında yüzüne de de darbe alıyor. Kazada alnından ve elmacık kemiğinden de yaralanmıştı. Kaza evinde oldu. Kurultay öncesindeki bir kazaydı.”

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz