SPOR
Giriş Tarihi : 13-04-2024 21:15   Güncelleme : 13-04-2024 21:22

Adana Demir forması giyiyor ama bakın kimin oğlu?

Adana Demirspor'un genç yeteneği Burhan Ersoy'un babasını duyan şaşırıyor. Kayserili genç yeteneğin babası ise herkesin sevgisini kazanan o isim....

Adana Demir forması giyiyor ama bakın kimin oğlu?


Mondihome Kayserispor’un Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldığı karşılaşmada, Güney ekibinde Kayserili bir isim memleketine karşı forma şnsı bekledi. Kayserili genç oyuncu, Adana Demirspor kulübesinde forma şansı beklerken, maçı heyecanlı bir şekilde takip etti. 
 
FORMA ŞANSI BEKLEDİ...
Adana Demirspor forması giyen Kayserili genç oyuncu Burhan Ersoy, beklediği forma şansını bulamadı. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un oğlu olan Burhan Ersoy, 2021 yılında Adana Demirspor ile profesyonel sözleşme imzaladı. Bayrampaşaspor ve Nevşehir Belediyespor gibi ekiplerde forma giyen Burhan Ersoy, yeniden Adana Demirspor’a döndü. Teknik Direktör Hikmat Karaman’ın büyük önem verdiği 2003 doğumlu genç oyuncu, Kayserispor’a karşı forma şansı bulamadı. 

DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLER İLE BİRLİKTE FORMA GİYİYOR
Adana Demirspor’da dünyaca ünlü isimler ile birlite forma giyen Burhan Ersoy’un Nani ile birlikte maçı izledeği dakikalar dikkat çekti. Burhan Ersoy’un takım içinde en iyi anlaştığı isimlerden birinin ise dünyaca ünlü oyuncu Mario Balotelli olduğu öğrenildi. 

BAKİ ERSOY’DAN MAÇ SONU MESAJ
Öte yandan, karşılaşma sonrasında MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, bir paylaşım yaparak sahadan 1 puan ile ayrılan iki tamımı da kutladı. Baki Ersoy, mesajında,  “Sevdamız Kayserispor’umuzu ve Oğlum Burhan’ın oynadığı kardeş takımımız Adanademirspor’u aldıkları 1’er puan için tebrik ediyorum.Maçın hakkı da bana göre beraberlikti.İki güzide camiamızında yollaları bahtları açık olsun” ifadelerine yer verdi. 

Erhan KanErhan Kan