SPOR
Giriş Tarihi : 13-04-2024 20:53   Güncelleme : 13-04-2024 21:26

ADANA'DA SESSİZ GECE: 0-0

Mondihome Kayserispor, ligin 32. hafta mücadelesinde deplasmanda Adana Demirspor ile golsüz berabere kaldı.

ADANA'DA SESSİZ GECE: 0-0

Mondihome Kayserispor, Trendyol Süper lig’in 32. haftasında Adana Demirspor’a konuk oldu. Yeni Adana Stadı’nda oynanan karşılaşmada sakat ve cezalı isimleri nedeniyle farklı bir onbir ile çıkmak zorunda kalan Sarı-Kırmızılı temzilcimiz, sahadan golsüz eşitlikle ayrılırken, haftayı 1 puanla kapatsa da galibiyet hasretinin 5 haftaya çıkmasını engelleyemedi. 

İLK YARIDA KARŞILIKLI ATAKLAR
Karşılıklıklı ataklarla geçen ilk yarıda iki takımda önemli pozisyonlar yakaladı. Son vuruşlarda iki takımın oyuncuları da gereken beceriyi gösteremeyince karşılaşmanın ilk 45 dakikası başladığı gibi golsüz sona erdi. Özellikle Kayserispor kalecisi Bilal Bayazıt’ın kurtarışları ilk yarıya adeta damga varda. Kayserispor, Cardoso ve Bahoken ile iki önemli pozisyondan yararlanamadı. 

İKİNCİ YARI EVSAHİBİ ÜSTÜNLÜĞÜ
Karşılaşmanın ikinci yarısında evsahibi Adana Demirspor’un üstünlğü göze çarptı. Balotelli, Emre Akbaba, Yusuf Sarı ve Mohammadikeshmarzi ile önemli pozisyonlar bulan evsahibi takım karşısında tek başına set çeken Kleci Bilal Bayazıt’ı buldu. İkinci yarıda da başarılı performansını sürdüren Bilal, önemli kurtarışlara imza attı. Zaman zaman ani ataklarla rakip kalede gol arayan temsicimiz, ikinci 45 dakikada en önemli pozisyonunu Boa Morte ile bulsa da bu pozisyonu değerlendiremedi. İki tamıda gol kaydında bulunamayınca mücadele 0-0 eşitlikle tamamlandı. Bu skor ile MSondihome Kayserispor puanını 37’ye çıkardı. Temsilcimiz ligin 33. haftasında 20 Nisan Cumartesi günü saat 19.00’da kendi sahasında Trabzonspor’u konuk edecek. 

Stat: Yeni Adana
Hakemler: Mehmet Türkmen ***, Yusuf Bozdoğan ***, İbrahim Bozbey ***
Adana Demirspor: Magomedaliev **, Atal **, Gravillion **, Semih Güler **, Mohammadi **, Michut ** (Dk. 71 Yusuf Barasi *), Maestro ***, Yusuf Sarı **, Emre Akbaba **, Nani ** (Dk. 46 Mendoza *), Balotelli ***
Kayserispor: Bilal Bayazıt ***, Gökhan Sazdağı ***, Kolovetsios ***, Arif Kocaman **, Hasan Ali Kaldırım ***, Bourabia **, Morte * (Dk. 90+3 Ackah *), Shukurov **, Cardoso **, Ramazan Civelek ** (Dk. 78 Mane *), Bahoken * (Dk. 78 Nazon *)
Sarı kart: Boa Morte (Kayserispor)

Erhan KanErhan Kan