SİYASET
Giriş Tarihi : 12-03-2024 10:09

Ahmet Çolakbayrakdar, Etv'de Kayseri Kulisi'ne Konuştu

Kocasinan Belediye Başkanı ve yeni dönem başkan adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Etv Kayseri'de yayınlanan Kayseri Kulisi Programında Recep Bulut ve Yüksel Yıkılmaz'a, gelecek 5 yıl ile ilgili planlarını aktardı. Vatandaşın sorunlarını yanıtladı.

Ahmet Çolakbayrakdar, Etv'de Kayseri Kulisi'ne Konuştu

Yerel seçimere sayılı günler kala Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, projelerini anlatmaya ve vatandaşların sorularını cevaplamaya devam ediyor. Kayseri'nin en güçlü ve en çok izlenen kanallarından birisi olan Kayseri Etv'de Gazeteci Recep Bulut ve Yüksel Yıkılmaz'ın konuğu olan Çolakbayrakdar, 9 yıllık hizmet süresinde yaptıklarını anlatırken, gelecek 5 yıldaki projelerini de açıkladı.

EN ÖNEMLİ HEDEFİMİZ ALT YAPI SORUNUN ÇÖZMEKTİ:
Kocasinan Belediyesi'nde 9 yılı geride bırakan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ''Çözüm Odaklı Belediyecilik'' prensibiyle göreve geldiği ilk günden bu yana hedeflerinin Kocasinan'daki alt yapı sorununu çözmek olduğunu ifade etti. Geçmişten gelen alt yapı sorunlarını çözmek için kollarını sıvadığını ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, ''Bir çok mahallemiz oldukça eski. Buraların alt yapı sorunlarını çözmemiz gerekiyordu. Bunları yenilememiz gerekiyordu. Bunların hepsini yeniledik, bitirdik. Ve bundan sonrasında yeni yerler yapma hedefimiz var'' ifadelerini kullandı.

SELANİK'E KADAR ASFALTLADIK:
Asfaltlama konusunda büyük başarı katettiklerini de söyleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ciddi bir ivme kazandıklarını ve Türkiye'de bir çok belediyeyi bu konuda geride bıraktıklarını söyledi. Yapıkları aslaftın milyonlarca km'ye tekamül ettiğini de ifade eden Çolakbarakdar, ''Nereye kadar asfalt yaptık. Şöyle bir ölçelim dedik, Yaptığımız asfaltlama Selanik'e kadar uzanır'' ifadesini kullandı. Yollar konusunda artık Kocasinan ilçesinde bir sorun yaşamadıklarını da söyleyen Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, hedeflerinin daha da fazla olduğunu da dile getirdi.


DOĞALGAZ SORUNU ÇÖZÜLÜYOR:
Kocasinan İlçesi'nde doğalgaz sorunu olan mahallenin kalmaması için çalıştıklarını dile getiren Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, belediye olarak üzerlerine düşen herşeyi yaptıklarını ancak bazı noktalarda planlamayı Kayserigaz şirketinin yaptığını ve onlara uymak zorunda olduklarını söyledi. Önümüzdeki 5 yıllık dilimde Kocasinan İlçesi'nde doğalgaz olmayan hiç bir mahallenin kalmaması için yoğun çaba verdiklerini de söyleyen Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ''Biz alt yapı olarak hazırız. Ancak doğalgaz işi bizim değil Kayserigaz'ın sorumluluğu ve o şirket bizimle bağlantılı değil. Özel bir şirket. Mecburen onların planlamasını bekliyoruz'' yorumunu yaptı.
 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz