SİYASET
Giriş Tarihi : 29-03-2024 01:05

Mustafa Yalçın'dan Tehdit ve Şantaj Suçlaması!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ın Cumhuriyet Savcılığına ''Şantaj ve Tehdit'' iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı. Yalçın'ın kendisine yapıldığını iddia ettiği Şantaj'ın nedeni merak konusu oldu..

Mustafa Yalçın'dan Tehdit ve Şantaj Suçlaması!

Kayseri'nin en önemli ilçelerinden birisi olan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ın, Cumhuriyet Savcılığı'na giderek ''Tehdit ve Şantaj'' iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı. Yalçın'ın eski özel kalem müdürü Halil Işık hakkında ''Tehdit ve Şantaj'' iddiasıyla yaptığı suç duyurusu, kamuoyuna bomba gibi düştü.

YALÇIN'DAN SUÇ DUYURUSU:
31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Talas Belediye Başkanı ve yeni dönem başkan adayı Mustafa Yalçın'ın, Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı. 28 Mart Perşembe günü, eski özel kalemi Halil Işık hakkında suç duyurusunda bulunan Başkan Yalçın'ın, kendisinin tehdit edildiğini ve şantaj yapılmaya kalkıldığını iddia ettiği ortaya çıktı. Seçimlere sadece 3 gün kala ortaya çıkan bu iddianın Yalçın'ın başkanlık sürecine gölge düşürmek için olduğu yönünde iddialarsa kısa sürede fısıltı gazetesince kulaktan kulağa yayıldı.

YALÇIN'A NE İÇİN ŞANTAJ YAPILIYOR:
Eski özel kalemi Halil Işık'ın, Başkan Mustafa Yalçın'ın makamına gelen misafirlerin görüntülerini kayıt altına aldığı ve bunu art niyetli olarak kullanmaya kalktığı yönünde Başkan Mustafa Yalçın'ın Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Talas Belediyesi ve kendisinin hizmetlerini kötülemek amacıyla da konuşmalarda bulunduğu yönünde ifade veren Mustafa Yalçın'ın söylemleri dikkat çekti.
Konuyla ilgili olarak görüşülen Talas Belediyesi yetkilileri sessiz kalmayı tercih ederken, Başkan Mustafa Yalçın'ın bu durumla ilgili ileriki günlerde bir açıklama yapması da bekleniyor.

Konuyla ilgili olarak inceleme başlatan Cumhuriyet Savcılığı'nın ''Tehdit ve Şantaj'' suçlamasıyla göz altına alınan Halil Işık'ın ifadesini aldıktan sonra serbest bıraktığı da öğrenildi. 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz