SPOR
Giriş Tarihi : 16-03-2024 15:37   Güncelleme : 16-03-2024 15:50

Alanya'da 90+13'te yıkıldık!

Mondihome Kayserispor, ligin 30. haftasında deplasmanda Alanyaspor'a uzatma dakikalarında yediği gol ile 1-0 yenildi

Alanya'da 90+13'te yıkıldık!

Mondihome Kayserispor, Trendyol Süper Lig’in 30. Haftasında Corendon Alanyaspor’a konuk oldu. Oba Stadı’nda oynanan karşılaşmada önemli eksiklerine rağmen Sarı-Kırmızılı temsilcimiz maçın ilk yarısında iyi bir futbol ortaya koydu. Karşılıklı ataklar ile geçen ilk yarıda her iki takımda bulduğu önemli pozisyonları değerlendiremedi. Az sayıda taraftarın izlediği maçın ilk 45 dakikası golsüz eşitlikle tamamlandı.

Karşılaşmasının ikinci yarısında yine karşılıklı ataklar vardı. Sarı-Kırmızılı temsilcimizin Cardoso ile bir topu direkten dönerken, rakibine göre daha etkili göründü. Ev sahibi takımın 90+2. Dakikada bulduğu gol uzun bir VAR incelemesinin ardından iptal edildi. Ev sahibi takım 90+13’te bulduğu gol ile üç puana uzandı. Bu yenilgi ile birlikte temsilcimiz lige verilen milli ara öncesinde puanını 36 puanda kaldı. Kayserispor milli ara dönüşünde 31. Hafta maçında kendi evinde Kasımpaşa’yı konuk edecek

Stat: Alanya Oba
Hakemler: Emre Kargın ***, Murat Şener ***, Bersan Duran ***
Alanyaspor: Ertuğrul **, Hadergjonaj **, Furkan **, Aliti **, Balkovec **, Richard ***, Fer * (Dk. 71 Novais *), Oğuz Aydın ***, Efecan Karac ** (Dk. 83 Janvier *), Yusuf Özdemir ***, Ahmed Hassan ** (Dk. 63 Carlos Eduardo *)
Kayserispor: Bilal Bayazit **, Ramazan Civelek **, Attamah *, Kolovetsios ***, Carole **, Kartal Yılmaz **, Bourabia **, Boa Morte ** (Dk. 90+2 Bahoken *), Karimi **(Dk. 90+2 Shukurov), Cardoso ***, Nazon ** (Dk. 78 Mane *)
Gol: Oğuz Aydın Dk. 90+13 (Alanyaspor)
Sarı kartlar: Novais (Alanyaspor) Bilal, Kartal Kayra, Bourabia (Kayserispor) 

 

Erhan KanErhan Kan