GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-02-2023 15:05

Ataş, “Bahaneler, Yalanlar Sizin Olsun, Az Kaldı”

İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, sağlıkta yaşanan krizlere dikkat çekti.

Ataş, “Bahaneler, Yalanlar Sizin Olsun, Az Kaldı”

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yaptığı konuşmada vatandaşın her alanda olduğu gibi sağlıkta da büyük sorunlarla karşı karşıya kaldığını dile getiren Milletvekili Dursun Ataş, iktidara seslendi. İktidara sert bir eleştiride bulunan Ataş, “Bu millet sürekli bahane üretmenizden de vatandaşın sorunlarına kulak tıkamanızdan bıktı, usandı artık” dedi.

Dursun Ataş, Meclis’teki konuşmasında Sağlık bakanının sorunlar için çözüm yerine bahane ürettiğini belirterek şunları söyledi; “AKP iktidarının ‘Devrim yaptık, kuyrukları bitirdik’ diye sürekli övündüğü sağlık hizmetlerinde gün geçmiyor ki yeni bir kriz yaşanmasın. Randevu almak için bin bir türlü çile çekerek hastanelerde ve telefonun başında kuyruk oluşturan, röntgen, PET, tomografi, MR, ultrason gibi çekimler için aylarca hatta yıllarca sıra bekleyen hastalar şimdi de ilaç bulamıyor. Hâl böyleyken Sağlık Bakanı çözüm yerine bahane üretiyor ‘Hasta çok, ilaç ondan yok’ diyor.”

İktidarın yaşanan sağlık sorunlarında kendileri dışında herkesi suçladığını ifade eden Milletvekili Ataş, “AKP’ye göre hasta suçlu, doktor suçlu, eczacı suçlu, bunu gündeme getiren muhalefet bile suçlu ama kendilerinde suç yok. Bu millet sürekli bahane üretmenizden de vatandaşın sorunlarına kulak tıkamanızdan da bıktı, usandı artık. Bahaneler, yalanlar sizin olsun, az kaldı, mayıslar bizimdir” sözlerinde bulundu.
 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz