GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-04-2023 12:51

BAKAN AKAR BAYRAMLAŞMAYA TOGG İLE GELDİ

Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Hulusi Akar Kayseri Valiliği'nde düzenlenen bayramlaşma programına TOGG ile katıldı.

BAKAN AKAR BAYRAMLAŞMAYA TOGG İLE GELDİ

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı Kayseri Valiliği’nde düzenlenen bayramlaşma programına TOGG ile katılım gösterdi. Programda Bakan Akar burada basın mensuplarına açıklamada bulundu. Büyüme ve gelişmeyle alakalı çalışmaların sürdüğünü belirten Bakan Akar, ülkenin, milletin büyümesine karşı risk tehdit ve tehlike oluşturan terörle mücadelenin de devam ettiğini söyledi.

Mehmetçiğin başarılarına değinen Bakan Akar, “Suriye'nin, Irak'ın kuzeyinde yapılması gereken ne varsa bunları Mehmetçik yaptı. Yapmaya devam ediyor. Bu terör belasını asil milletimizden kurtaracağız. Milletimizin bekasını ve refahını sağlamak suretiyle geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Milletçe bütün engellerin aşılacağını vurgulayan Hulusi Akar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bütün bakanların, valilerin, ilgili kurum ve kuruluşların yardıma koştuğunu belirterek şunları söyledi: “Ben Hatay'da bulundum. Deprem bölgesinde bulunduğum süre içerisinde gördüklerim çerçevesinde bütün belediyelerimize bu arada Kayseri Belediyemize özellikle teşekkür etmek istiyorum. Çünkü çok sıkıntılı günlerimizde her şeye ihtiyacımız olan günlerde oradaki depremzedelerimizin yanında Kayseri belediyemiz, belediye başkanımız sağ olsunlar Memduh Bey koştular ellerinden geldiğince yok demeden ne var ne yok oraya serdiler.”

Bakan Hulusi Akar, Türkiye'nin büyük ve güçlü bir ülke olduğunu ifade ederek, 85 milyon tek yumruk tek devlet çalışmalarla bütün engellerin aşılacağını vurguladı. Savunma Sanayi konusuna da değinen Akar, Kayserili iş insanlarından daha fazla destek beklediğini söyledi.

Bakan Akar, silahlı kuvvetlerin, Mehmetçiğin elinin güçlenmesi için herhangi bir kısıtlamaya tabi olmaksızın silahlı kuvvetlerin isteklerini desteklerini ihtiyaçlarını sağlaması amacıyla Kayseri'nin şu ana kadar yaptıklarından dolayı teşekkür etti.

Akar, son olarak, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz