SİYASET
Giriş Tarihi : 30-01-2024 17:29   Güncelleme : 30-01-2024 17:37

Baki Ersoy'dan Bünyan'a ikinci müjde

Baki Ersoy'dan Bünyan'a ikinci müjde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri  Milletvekili Baki Ersoy, Bünyan için yeni bir müjde verdi. Ersoy, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak,  Bünyan Stadyumunun ışıklandırılması için talimat verdi” dedi. 
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un ‘Bünyan Sevdası’ sınır tanımıyor. Son olarak Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile bir araya gelen Baki Ersoy, özellikle Bünyanlı gençlerin uzun zamandır takip ettiği bir konunun çözüme kavuştuğunun altını çizdi. Sosyal Medya üzerinden paylaşımda bulunan Baki Ersoy, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’ı ziyaret ederek, Kayserimiz’in taleplerini bir dosya halinde ilettik. Özellikle de Bünyanımız’ın gençlerinin talebi olan Bünyan Stadyumunun ışıklandırılması için talimat veren Bakanımıza teşekkür ediyorum Bünyanımız’a hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 

İKİ GÜNDE İKİ MÜJDE
MHP Milletvikili Baki Ersoy, dünde yine Bünyan ile ilgili önemli bir müjdeyi paylaşmıştı. Ersoy, yine sosyal medyadan duyurduğu müjde için, “Daha önce soru önergelerimizle Bakanlığa ilettiğimiz ve takipçisi olduğumuz Bünyan taşkın koruma, ıslah çalışmaları ile ilgili, Tarım ve Orman Bakanlığı ödenek çıkarmıştır. Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’ya teşekkür ederiz” ifadelerini kullanarak bünyan’a verdiği önemi göstermişti. 


 

Erhan KanErhan Kan