GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-02-2023 10:51   Güncelleme : 01-02-2023 12:24

Başkanlık Makamına Ziyaret

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şeyhi Odakır, ve beraberinde ki heyet Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı, ziyaret etti.

Başkanlık Makamına Ziyaret


Şeyhi Odakır, Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Ateş ile beraberindeki heyet Memduh Büyükkılıç’ın, başkanlık makamını ziyaret etti.

Başkanlık makamında kabul ettiği misafirleriyle yakından ilgilenen Başkan Büyükkılıç, başarıya giden yolda Kayseri’nin her alanda önündeki engelleri ortadan kaldıran en önemli unsurun birlik, beraberlik ve dayanışma olduğunu söyledi. 

Büyükkılıç, misafirlerine teşekkür ederek bir araya gelindiği zaman Kayseri’nin her zaman gelişeceğini belirterek, “Bu birlik, beraberlik ve dayanışma olduğu sürece, en önemlisi de bu şehre hizmet aşkı olduğu sürece Kayseri’nin önü daima açıktır” dedi.

Yapılan çalışmalar ve hayata geçirilen faaliyetler hakkında Başkan Büyükkılıç’a, bilgi verildiğini ifade eden Odakır, “Esnaf dostu Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret ettik. Kıymetli Başkanımıza yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi sunduk” sözlerinde bulundu.

Başkan Odakır, ilgi, alakası ve hizmetleri için Başkan Memduh Büyükkılıç’a teşekkürlerini şu şekilde söyledi; “Bizleri ağırlayıp çalışmalarımızı anlatma ve değerlendirme fırsatı verdikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.” 
Yapılan projeler hakkında bilgi alan Büyükkılıç, ziyaret sonunda misafirlerle hatıra günün anısına fotoğrafı çektirdi.
 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz