SPOR
Giriş Tarihi : 24-01-2024 14:40   Güncelleme : 24-01-2024 19:16

Bu sözler Kayserispor'a yakıştı mı

Etv Kayseri'de yayınlanan Sportif Programında Yüksel Yıkılmaz ve Ferhat Yağmur, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'yı yerden yere vurdu!

Bu sözler Kayserispor'a yakıştı mı

Etv Kayseri Televizyonu Genel Müdürü Yüksel Yıkılmaz ve Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Yağmur'un izleyicisi karşısına geçtiği Sportif Programı yine gündem belirledi. Kayserispor'un 6 maçtır yenilgisinin ardındaki nedenlerin yanı sıra Twitter'da bir sohbet odasına konuk olan Başkan Ali Çamlı'nın konuşmasını ekranlara getiren ikili, açtı ağzını yumdu gözünü.

SPORTİF'İN GÜNDEM: ALİ ÇAMLI:
Salı günlerinin en çok izlenen spor programlarından birisi olan Sportif Programı'nın ikilisi Etv Kayseri Televizyonu Genel Müdürü Yüksel Yıkılmaz ve Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Yağmur, İstanbulspor karşılaşması sonrasında Twitter'da Kayserispor konulu bir sohbet odasında taraftarlarla bir araya gelen Başkan Ali Çamlı'nın konuşmasını konu aldı.
Çamlı'nın her fırsatta eski yönetimle alakalı konuşmasına tepki gösteren Yıkılmaz ve Yağmur ikilisi, aynı zamanda hakemler hakkında ağzı alınmayacak kelimelerde kullanan Ali Çamlı'ya ''Sen Kayserispor Başkanısın. Kayserispor ile bu kelimeleri aynı cümlede nasıl kullanırsın'' şeklinde konuştu. 

HAKEMLERE SERT SÖZLER



Kayserispor taraftarları tarafından oluşturulan sohbet odasında açıklamalar yapan Başkan Ali Çamlı'nın "Hakemlere çiçek vermekle büyük hata etmişiz" sözlerini eleştiren Yüksel Yıkılmaz ağır konuştu. "Sizin asli göreviniz bu" diyen Yıkılmaz: "Kayserispor'un asli görevi, bulunduğu kulübün hakkını savunmaktır. Buna bize anlatmanıza gerek yok. Bu sizin zaten göreviniz. Dün kendi camianda kapıdan içeri almadığın insanlara methiyeler düzüyorsun. Ağzına geleni söylediğin insanlara bugün laf söyletmiyorsun. Kapısını tekmelediğin hakemlere çiçek veriyorsun sonrasında olmadık lafları farklı yerlere getiriyorsun. Sayın başkan elinden geleni yaptığını söylüyorsun da ne yaptığını bir kere bilelim" ifadelerini kullandı.

TRANSFER YAPACAKSAN THİAM'I NİYE SATTIN
Etv Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Yağmur, Çamlı'nın göreve geldiği günden itibaren Kayserispor'un Beşiktaş ile mahkemelik olmasını, aynı zamanda Fenerbahçe ile yaşanan sıkıntıyı ve hemen arkasından transfer yasağının getirilmesine değinerek, başkan Çamlı'nın transfer açıklamasını sert bir dille eleştirdi. "Biz bur durumlara neden düşüyoruz" diyen Yağmur: "Neye transfer yapacaksın? Bir forvet, bir orta sağ bir de kanat oyuncusu üç transfer.. Yahu futboldan bu kadar mı habersizsiniz? Bu kadar mı zihin tutulması yaşadınız? Eleştirmek için söylemiyorum ama ya Sayın başkan bir forvet bir orta sağ transferi yapacaktın da Thiam'ı neden gönderdin? Kimse bana sezon sonu sözleşmesi bitiyordu demesin. Elimizde Süper Lig'in gol kralı Thiam gibi forvetimiz var, Kaçırdık. Paramız olmadığı için Thiam'ı gönderdik diyor Tokgöz, paramız yok Thiam'ı gönderiyoruz, para buluyoruz transfer yapıyoruz. Ya niye çelişiyoruz bu kadar?"

ARKASINDAN KONUŞUYORSAN SENETİ DE ÖDE
Eski Başkan Berna Gözbaşı'nın Kayserispor adına yaptığı ödemeyi de eleştiren Yüksel Yıkılmaz, sarı kırmızılılarla alakasının olmadığını vurgulayarak "Kayserispor'la ne alakası var? Eski başkan Kayserispor'un borcunu neden öder? Sayın başkan bu çekin kime verildiğini biliyorsunuz. Bu çek Kayserispor'un eski teknik direktörüne verildi ve bu çeki sayın Berna Gözbaşı ödüyor. Bu bir sorumluluksa bunu şu an Kayserispor'u yönetenlerin ödemesi lazım" dedi. Hemen ardından Yüksel Yıkılmaz'ın sözlerini devam ettiren Ferhat Yağmur, haziranda tekrar ödeme olduğunu hatırlatarak, "Berna Gözbaşı'yı eleştiriyorsun ya, bugün o koltukta oturan sensen, ödettirmeyecektin. Eğer onu diyemiyorsan çıkıp sağda solda konuşmayacaksın" dedi.

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir