SPOR
Giriş Tarihi : 29-01-2024 19:45   Güncelleme : 30-01-2024 09:46

Burak Yılmaz İlk Puanını Aldı

Antalyaspor beraberliği ile kötü gidişe son veren Kayserispor'da Teknik Direktör Burak Yılmaz, ''her mevkiye oyuncu isterim'' açıklaması yaptı.

Burak Yılmaz İlk Puanını Aldı

Süper Lig'in 23'üncü haftasında konuk ettiği Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Kayserisor'da Teknik Direktör Burak Yılmaz, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında hem maçı değerlendirdi. Hem de soruları yanıtladı.

KÖTÜ SERİ SON BULDU:
Evinde Antalyaspor'u ağırlayan ve bu karşılaşmayla 7 maçlık mağlubiyet serisine noktayı koyan Kayserispor'da, Teknik Direktörü Burak Yılmaz, ortaya konulan oyundan memnun olduğunu ifade etti. Oyuncularının sahada sergilediği futboldan memnun olduğunu söyleyen Yılmaz, “Bugün ilk yarıya aslında iyi başladık. Gollük pozisyonları da bulduk ama değerlendiremedik. Gol yedikten sonra mental olarak düştük. Bunu da çalışarak değiştirmemiz lazım. Devreye mağlup olarak girdik. Oyuncularımız ikinci devre reaksiyon gösterdiler. Onlara çok teşekkür ediyorum. Onlara da bu yakışırdı. 1-1’i yakaladık. Galip gelecek pozisyonları da bulduk ama ne yazık ki değerlendiremedik. Uzun bir aradan sonra puan aldık bu yönden biraz sevindirici olsa da kazanamamaktan dolayı da üzgünüz. Kazanacak yeterince pozisyonları bulduk. Daha iyi olacağız. Çok çalışıp, tekrar yapacağız. Çünkü, bu ligde her puanın çok büyük değeri var" diye konuştu.

"HER OYUNCUM DEĞERLİ"
Takıma transfer yapılıp yapılmayacağının sorulması ise Burak Yılmaz, “Tabiki de transfere ihtiyacımız var. ‘Şu mevki, bu mevki’ diyerekten onları kırmak ya da üzmek, onların yetersiz olduklarını düşündürmek istemem. Oyuncularımın gardını düşürmek istemiyorum. Çünkü, küçük de olsa transferi aşamama gibi bir olayımız da var. O yüzden kesinlikle benim için en değerli olan elimde olan oyuncudur. Her mevkiye oyuncu isterim. Ama şu mevki bu mevki demem doğru olmaz” cevabını verdi.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz