SPOR
Giriş Tarihi : 27-01-2024 19:26   Güncelleme : 27-01-2024 20:06

Burak Yılmaz İmzayı Attı

Kayserispor'da Recep Uçar'dan boşalan koltuğu doldurmak için anlaşılan Teknik Direktör Burak Yılmaz, Cumartesi günü 18:00'de Kayseri'ye geldi. Genç Teknik Adam 2,5 yıllık imza attı.

Burak Yılmaz İmzayı Attı

Süper Lig ekibi Kayserispor'da kötü gidişe son vermek için Recep Uçar ile yolların ayrılmasının ardından prensipte anlaşılan Burak Yılmaz, Kayseri'ye geldi. Sarı-kırmızılı kulübün yöneticileriyle görüşecek olan Teknik Direktör Burak Yılmaz,, beklenen imzayı attı. 

ANTALYA MAÇINDA SAHADA:
İlk deneyimini Beşiktaş ile yaşayan Burak Yılmaz, teknik direktörlük için ''Evet'' dediği Kayserispor ile prensip anlaşmasını imzaya dökmek için Kayseri'ye geldi. Akşam uçağı ile yeni şehrine gelen Burak Yılmaz'ın, Pazartesi günü oynanacak olan Antalyaspor karşılaşmasında sahada olacağı bilgisine ulaşıldı. Burak Yılmaz'ı Kayseri Havaalanında Kapalı Kale Taraftarlar Derneği karşılarken, yönetici Samet Koç ile birlikte geldiği görüldü.


2 BUÇUK YILLIK İMZA:
Recep Uçar ile yollarını ayıran Kayserispor yönetiminin, çiçeği burnunda teknik direktörle el sıkıştığı ve Kayserispor Kadir Has Tesisleri'nde 2,5 yıllık anlaşma sağlandığı bilgisine ulaşıdlı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada da ''Kulübümüz Teknik Direktörlük görevi için Burak Yılmaz ile 2,5 yıllığına anlaşmaya varmıştır. Anlaşmanın hem Burak Yılmaz'a hem kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz'' ifadesine yer verildi.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz