FUTBOL
Giriş Tarihi : 16-04-2024 01:24   Güncelleme : 16-04-2024 01:39

Burak Yılmaz Kayserispor'da da başaramıyor

Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor, çıktığı son 10 maçta 2 kez kazandı. Burak Yılmaz'ın Kayserispor maçları.. Burak Yılmaz yine başarılı olamıyor.

Burak Yılmaz Kayserispor'da da başaramıyor

TrKayseri - Kayserispor’un bu sezonki üçüncü teknik direktörü Burak Yılmaz da, sarı kırmızılı camiaya ilaç olamıyor. Sarı kırmızılılar, Burak Yılmaz yönetiminde çıktığı 10 maçta sadece 2 kez kazanabildi.

Süper Lig’de mücadele veren Kayserispor, 5 maçtır galibiyet alamıyor. Kayserispor, 3 golle kazandığı Ankaragücü maçı sonrasında çıktığı 5 maçta 2 beraberlik, 3 yenilgi aldı. Kayserispor, deplasmanda oynadığı Rizespor ve Alanyaspor, sahasında oynadığı Kasımpaşa maçlarını kaybederken Hatayspor ve Adana Demirspor maçlarından beraberlik ile ayrıldı.

Teknik Direktör Burak Yılmaz ile çıktığı 10 maçta sadece 2 kez kazanabilen sarı kırmızılılar, 5 beraberlik ve 3 yenilgi elde etti. Son galibiyetini Ankaragücü karşısında alan sarı kırmızılı ekip, sonrasında çıktığı 5 maçta galip gelemedi. Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor, oynadığı son 10 maçta rakip filelere 9 gol atarken kalesinde ise 13 gol gördü. Kayserispor, Burak Yılmaz yönetiminde çıktığı 10 maçta sadece 11 puan toplayabildi.

Genç teknik adam Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta da başarılı olamamıştı. SiyahBeyazlı takımda çıktığı 4 Süper Lig maçında 2 galibiyet 2 mağlubiyet alan Burak Yılmaz, iki de Avrupa kupası maçına çıkmış ve iki maçı da mağlup noktalamıştı.

Kayserispor’un Burak Yılmaz yönetiminde çıktığı maçlar ve neticeleri şöyle:
Kayserispor-Antalyaspor: 1-1
Gaziantep FK-Kayserispor: 1-1
Kayserispor-Beşiktaş: 0-0
Başakşehir-Kayserispor: 2-3
Kayserispor-Ankaragücü: 3-2
Ç.Rizespor-Kayserispor: 3-0
Kayserispor-Hatayspor: 1-1
Alanyaspor-Kayserispor: 1-0
Kayserispor-Kasımpaşa:0-2
Adana Demirspor-Kayserispor: 0-0

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz