SPOR
Giriş Tarihi : 17-04-2024 22:00

Çağdaş Atan, Kayserispor'a tazminat ödeyecek

Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararını verdi. Sözleşmesini tek taraflı fesih ederek Kayserispor'u yolda bırakan Çağdaş Atan, Sarı-Kırmızılı kulübe 3 milyon 983 bin lira tazminat ödeyecek.

Çağdaş Atan, Kayserispor'a tazminat ödeyecek

Kayserispor’a Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’ndan (UÇK) müjde geldi. Sözleşmesini tek taraflı fesh ederek Başakşehir’e transfer olan teknik direktör Çağdaş Atan’ın UÇK tarafından Kayserispor’a tazminat ödemesine karar verildi. 
Kayserispor ile olan sözleşmesini önce 3 yıl uzatan Çağdaş Atan daha sonra sözleşmesini tek taraflı fesh ederek Başakşehir ile sözleşme imzalamıştı. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na (UÇK) gideceklerini açıklamıştı. Çamlı daha önceki açıklamasında, “Çağdaş hoca bu yanlışı yaptı. Bundan sonraki süreci Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kuruluna (UÇK) taşıyacağız” demişti. UÇK kararını verdi. Kurul, Çağdaş Atan’ın Kayserispor’a 3 milyon 983 bin lira tazminat ödemesine karar verildi.

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Kayserispor ile sözleşmesini tek taraflı fesih ederek Başakşehir'in yolunu tutan Çağdaş Atan'a taraftarlar büyük tepki göstermişti. Kayserispor taraftarının gönlünü "Hayallerimiz bütçelerden büyü" sözü ile kazanan Çağdaş Atan, ayrılığı ile istenmeyen adam haline gelmişti. Özellile Başakşehir ile Kayseru'de oynanan maçta taraftarlar tepkisini sahaya sahte dolarlar atarak göstermişti. 

Erhan KanErhan Kan