SİYASET
Giriş Tarihi : 24-03-2024 11:32

Cumhur İttifakı iftarda buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanlığı, Cumhur İttifakı'nı iftar yemeğinde bir araya topladı. Yaklaşık bin kişi ile gövde gösterisi yaptı.

Cumhur İttifakı iftarda buluştu

Cumhur İttifakı, MHP İl Başkanlığı'nın düzenlediği iftar yemeğinde buluştu. Yemeğe MHP'li Milletvekillerinin dışında AK Parti Merkez İlçe Belediye Başkanlarının yanı sıra MHP'li Belediye Başkanları da katıldı.

MHP'DEN EV SAHİPLİĞİ:
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği'ne Cumhur İttifakı yoğun ilgi gösterdi. MHP İl Başkanlığı'nın ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir'in yanı sıra MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile merkez ilçe belediye başkanları ve MHP İlçe Belediye Başkan adayları katıldı. Ak Parti İl Başkanı Fatih Üzüm'de yemekte hazır bulunan isimler arasında yer aldı.

BİN KİŞİLİK DAVET:
Yaklaşık bin kişilik bir katılımın gerçekleştiği yemekte önce MHP İl Başkanı Seyit Demirezen, ardından AK PArti İl Başkanı Fatih Üzüm, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Byüykkılıç, Milletvekili Baki Ersoy ve MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir peş peşe konuşmalar yaptı. Fatih Üzüm'ün, MHP'Lilere bir hediyem var diyerek bir eliyle Rabia, bir eliyle Bozkurt işareti yaptığı yemekte yoğun alkış tufanı koptu. Başkan Memduh Büyükkılıç'ta konuşmak için çıktığı kürside önce elleriyle Rabia ve Bozkurt işareti yaptı. Ardından ise 17 belediyenin de büyük bir dayanışma içinde çalıştığını belirtti. Yeni dönemde de 17 belediyenin Cumhur İttifakı bünyesinde olması için gerek MHP'li gerekse AK Partili seçmenlerden destek istedi.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz