SİYASET
Giriş Tarihi : 05-03-2024 23:53

Dikkat! Bu Haberde Ürün Yerleştirme Vardır

Yeniden Refah Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özkırış'ın adaylığı ile ilgili tanıtım brandasına kendi iş yerinin adını yazdırması, sadece Kayseri değil, tüm Türkiye'de alay konusu olmaya başladı.

Dikkat! Bu Haberde Ürün Yerleştirme Vardır

Tüm Türkiye'de Sağ kesimin artan ilgisiyle bir anda rüzgarı ardına alan Yeniden Refah Partisi'nde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özkırış, görenleri hayrete düşüren bir pankart çalışmasıyla dikkat çekti.

KENDİ İŞ YERİNİN ADINI YAZDIRDI:
Türkiye'de ve Kayseri'de girilen seçim atmosferi nedeniyle neredeyse tüm sokaklar belediye başkan adaylarının afişleriyle doldu. Kendilerini seçmene gösterme çabasında olan belediye başkan adaylarını tüm Türkiye'de olduğu gibi Kayseri'de de meydanları bile doldurdu. Ama bu pankartlardan bir tanesi var ki, görenleri hayrete düşürdü. Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulah Özkırış'ın Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan afişine sahibi olduğu hastanenin ismini yazdırması dikkat çekti. Halk tarafından ''Sponsorlu pankart'' yakıştırması yapılan Yeniden Refah Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özkırış'ın amacının seçimden çok müşteri toplamak olduğu yönünde de söylentiler ortaya atıldı.

REKLAM ÇALIŞMASI:
Bilindiği üzere daha önce İYİ Parti saflarında yer alan ama orada istediği ilgiyi görememesi üzerine Yeniden Refah Partisi'ne geçiş yapan Abdullah Özkırış'ın kendi partisi mücadele etmek yerine sahibi ve başhekimi olduğu hastanenin adını yazdırması tiraji komik bir gelişme olarak dikkat çekti.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz