SAĞLIK
Giriş Tarihi : 08-02-2024 15:25   Güncelleme : 08-02-2024 15:29

Erşan'dan çalışma ziyareti

Kayseri Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Erşan’dan İsmet Yılmaz Akansu ve Turgut Reis Aile Sağlığı Merkezlerine Çalışma Ziyaretleri gerçekleştirdi

Erşan'dan çalışma ziyareti

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan beraberinde Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Burhan Akın ve Kocasinan İlçe Sağlık Müdürü Dr. R. Özlem Ulutabanca ile İsmet Yılmaz Akansu ve Turgut Reis Aile Sağlığı Merkezlerine çalışma ziyareti gerçekleştirdi.
İlk olarak İsmet Yılmaz Akansu Aile Sağlığı Merkezini ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Erşan, Sorumlu Hekim Hülya Şahan ve merkezde görevli hekimlerden sunulan sağlık hizmetleri, fiziki yeterliliği ve ihtiyaçları hakkında bilgi alarak istişarelerde bulundu. Görüşme sonrası hizmet sunum alanlarını dolaşarak görevi başındaki hekim ve sağlık çalışanlarına kolaylıklar dileyen Erşan, merkezin içerisinde bulunan Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu da ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundu.
İsmet Yılmaz Akansu Aile Sağlığı Merkezindeki değerlendirmelerinin ardından Turgut Reis Aile Sağlığı Merkezini ziyaret eden Erşan, merkezin sorumlu hekimi Dr. Mustafa Yılmaz’dan merkezin fiziki durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Erhan KanErhan Kan