GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-11-2023 16:41

Festival Kuruyemiş yeni şubesi ile Hulusi Akar Bulvarı'nda

Pirlioğlu Kuruyemiş'in bir markası olan Festival Kuruyemiş 4. şubesini Hulusi Akar Bulvarı üzerinde açtı.

Festival Kuruyemiş yeni şubesi ile Hulusi Akar Bulvarı'nda

Kayseri Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 6.000 m2 kapalı, toplam 10.000 m2 'lik fabrikasında üretim yapan Prilioğlu Kuruyemiş'e ait olan Festival markasının 4. şubesinin açılış törenine Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri MÜSİAD Başkanı Ferhat Akmermer ve vatandaşlar katıldı.

Pirlioğlu Kuruyemiş CEO'su Salih Pirlioğlu törende yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

"Festival Kuruyemiş Mağazamızın açılış törenine hepiniz hoşgeldiniz şeref verdiniz. 1955 yıllarında Kayseri Kalesi içerisinde ilk temelleri atılan Pirlioğlu Kuruyemiş'in yaşayan çınarı dedem Ahmet Pirlioğlu olmak üzere 3, 4, 5 kuşak olarak işleri beraber yürütüyor ve bununla gurur duyuyoruz. 2009 yılından beri Mimarsinan OSB’de 6 bin metrekare kapalı, 4 bin metre kare ise açık olmak üzere 70 personelimizle toptan kuruyemiş, çekirdek entegre tesisi, cips fıstık imalatı, soslu çerez üretimleri yapmaktayız. Festival cips markamız Türkiye genelindeki üretim hacmi ve pazar payı en geniş firmalar arasında yer almaktadır. 2019 yılında üretici ile tüketiciyi kaliteli ürün uygun fiyat politikası ile Kayseri halkımızı Festival kalitesi ile tanıştırıp şu an 4. şubesi olan Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı Şubemizin açılışını yapmak için toplanmış bulunuyoruz.

Yaşanılabilir bir dünya için, yeşil ekonomi, yeşil üretim, yeşil sürdürülebilir enerji için yapmakta olduğumuz 1 megawata yakın çatı GES sistemimiz ile gelecek nesillerimizi daha iyi bir geleceğe hazırlıyoruz. Bu sayede fabrika ve mağazalarımızdaki enerji ihtiyacımızın önümüzdeki yıldan itibaren bu sistemlerden karşılayacağız inşallah"

Erhan KanErhan Kan