GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-01-2024 16:34

Haluk Levent ve Hasan Can Kaya şehit ailesine ev alacak

Pençe Kilit Harekat bölgesinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine, ünlü şarkıcı Haluk Levent ve ünlü komedyen Hasan Can Kaya ev alacak.

Haluk Levent ve Hasan Can Kaya şehit ailesine ev alacak

Acı haberler peş peşe geldi. Kuzey Irak sınırında, Pençe Kilit bölgesinde, teröristlerle girilen sıcak temas sonrasında 9 askerimiz şehit oldu. Şehitlerin şehadet haberi birer birer baba ocaklarına ulaştı. Ancak onun acı haberi yürekleri dağladı. Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesinin 6 şubat depremzede olduğu ve asrın felaketinde evlerini kaybettikleri ortaya çıktı.

TÜRK BAYRAĞI ÇADIRA ASILDI
Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in şehadet haberi, Kahramanmaraş'ta yaşan annesi ve babasına ulaştırıldı. Al Bayrak, evi olmayan ailenin yaşadıkları çadıra asıldı. Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in en büyük hayalinin ise evlenmeden ailesine ev almak olduğu öğrenildi.


 

ŞEHİDİN HAYALİ GERÇEK OLUYOR
Ünlüler dünyası da şehit haberlerine kayıtsız kalmadı. Sesi ve eserlerinin yanı sıra, AHBAP Derneği kurucusu, yaptığı yardımlarla gönüllerde taht kuran Haluk Levent ve son zamanların başarılı komedyen isimlerinden Hasan Can Kaya, aileye ev alacaklarını duyurdu. X hesabından şehit ailesinin çadırını paylaşan Haluk Levent, "Şehit Müslüm Özdemir'in ailesinin ev hakkı mevcut. Bu konuda Kahramanmaraş Valimiz sayın Ünlüer bizleri aydınlattı. Ama bizler de bir ucundan tutalım dedik. Bugün Bursa konserimin geliri ve Hasan Can Kaya kardeşimin 1 gösteri hasılatıyla birlikte haftaya annemize bir ev alacağız" ifadelerini kullandı.


Kardelen ErdemirKardelen Erdemir