MAGAZİN
Giriş Tarihi : 02-02-2024 16:53

Haluk Levent'ten menemen sözü

Rock müziğinin efsaneleşen isimlerinden Haluk Levent, New York'taki konserine giderken telefonunu arabasında unuttuğunu fark etti. O anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Haluk Levent'ten menemen sözü

Anadolu Rock denilince akıllara gelen ilk isimlerden biri olan Haluk Levent, New York'taki konserine gitmeden önce havalimanında check-in işlemini yaptırdıktan sonra telefonunu arabasında unuttu. Şoförününde eve gitmesiyle telefonunu alamayan şarkıcı, konserine telefonsuz gitti.

"GETİRENE MENEMEN YAPACAĞIM"
Haluk Levent, telefonunu unutmasının ardından yanında bulunan Bülent Çeçen'in telefonunu alarak sosyal medyasına girdi. Başına gelen olayı X hesabında anlatan Levent: "Arkadaşlar iki saat önce başıma bir olay geldi sizinle paylaşmak istedim. Bu akşam New York konserim var. Ve ben havalimanında check-in işlemimi yaptıktan sonra yanımda telefonumun olmadığını fark ettim. Arabamda kalmış. Ve şoförüm de fark etmemiş olacak ki o da evine gitmiş. Konseri iptal etmemek için telefonsuz uçmak zorunda kaldım. Bu tweet'i yan koltuğumda oturan sevgili Bülent Çeçen sayesinde yazıyorum.

Kısaca bugün hiç kimse bana ulaşamayabilir. Bugün THY 15.10 uçağı ile New York'a uçacak bir yolcu varsa ve bu tweet'i okuyorsa buraya yazsın ona ulaşayım telefonumu getirsin isterim. Hatta bu akşam konserimin misafiri olsun. Hatta ona menemen yapayım" dedi.

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir