MAGAZİN
Giriş Tarihi : 15-02-2024 15:28

Üç Kız Kardeş dizisinin Dönüş'ü kaza geçirdi

Üç Kız Kardeş dizisinin Dönüş karakterine hayat veren Almila Ada, trafik kazası geçirdi.

Üç Kız Kardeş dizisinin Dönüş'ü kaza geçirdi

Başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan,  Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Özgü Kaya, Berker Güven ve Gökberk Demirci'nin yer aldığı, Üç Kız Kardeş dizisinde 'Dönüş' karakterini canlandıran Almila Ada trafik kazası geçirdi.
Rol aldığı Üç Kız Kardeş dizisinin seti için bu sabah Ayvalık'a doğru yola çıkan Almila Ada, aşırı yağış nedeniyle Bursa Gemlik'te aracın kontrolünü kaybedip, bariyerlere çarptı.

Özgü Kaya, Almila Ada and Melisa Berberoğlu, who met in the Üç Kız Kardeş  series, look very nice!

Üç Kız Kardeş Dönüş kimdir? Dönüş gerçekte kimdir? Almila Ada kimdir, kaç  yaşında? - Haberler

ALMİLA ADA'NIN SAĞLIK DURUMU NASIL?
Bursa Gemlik'te bariyerlere çarpan oyuncu Almila Ada hemen hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen oyuncu, her ihtimale karşı hastanede gözetim altında tutuluyor.

Almila Ada kimdir ve kaç yaşındadır? Almila Ada dizileri... - Haber 7  BİYOGRAFİ

ALMİLA ADA KİMDİR?
4 Ağustos 1994 tarihinde İstanbul'da doğdu. Babası gazeteci, annesi ise moda tasarımcısı ve öğretmendir. Küçük yaşlarda baleye ilgi gösterdi ve bale eğitimi aldı. Annesinin işi gereğince bir süre Rusya'da yaşadı. Henüz lise yıllarında Uluslararası Varna Bale Yarışması ve Workshop'u ve Uluslararası Prag Bale Masterclass'ına katılan Almila Ada, Devlet_Konservatuvar%C4%B1" title="İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı">İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda bir süre bale ve piyano dersleri aldı. Sonrasında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde tam zamanlı olarak bale eğitimini tamamladı ve Londra'ya giderek bale ve sahne sanatları üzerine eğitim aldı. 2021 yılında ise Menajerimi Ara dizisinde "Merve" karakterine hayat verdi. Burada bir cast direktörü tarafından teşvik edildi ve oyunculuğa başladı. Yenilmezler: Ultron Çağı filminde Scarlett Johansson'un küçüklüğünü canlandıracak bir balerin aranması üzerine seçmelere katıldı ve kazandı. Bu rolünden sonra oyunculuğa olan ilgisi arttı. Aşil tendonu ve kemik sorunu yaşadığı için fizik tedavi görmek üzere İstanbul'a geldi. Bir sezon Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde rol aldı. Sonrasında diksiyon dersleri almaya başladı. Ardından da kısa bir süre Kırgın Çiçekler adlı dizide rol aldı. 2017 yılında ise Adı Efsane dizisinde Erdal Beşikçioğlu'nun kızını canlandırarak ilk başrol deneyimini yaşadı. 2020 yılında Perihan Savaş ve Yağmur Ün'le beraber rol aldığı The Strange Story of a Shining Pearl adlı kısa film ABD'de düzenlenen Queen Palm International Film Festivali'nde 'En İyi Sinematografi', 'En İyi Kısa Film' ve 'En İyi Müzik' dallarında 3 farklı ödül kazandı.

HollisterIQVogue ve InStyle gibi dergiler için de modellik yapan Almila Ada, 2018 yılında "Pointe Stüdyo" adında bir pilates merkezi kurmuştur. Oyunculuğunun yanı sıra burada eş zamanlı bale fitness eğitmenliği yapmaktadır.

Almila Ada kimdir, kaç yaşındadır? | Trabzon Haber - Haber61

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir