MAGAZİN
Giriş Tarihi : 06-02-2024 18:10

Damla Ersubaşı yaşadıklarını anlattı

Bir haber portalının YouTube konuğu olan Damla Ersubaşı, eski eşi ve evliliğiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Damla Ersubaşı yaşadıklarını anlattı

Yıllar önce yayımlanan Sihirli Annem dizisinde Tuğçe karakteriyle tanıdığımız Damla Ersubaşı, bir haber portalının youtube konuğu oldu. Eski eşi ve evliliğiyle ilgili samimi açıklamalarda bulunan Ersubaşı, aldatıldığını ve şiddet gördüğünü söyledi.

Hem aldatıldı hem dövüldü! Sihirli Annem'in Tuğçe'si yaşadıklarını anlattı

"EVLENDİĞİMDE HAMİLEYDİM"
Evlenirken 3 aylık hamile olduğunu söyleyen Damla Ersubaşı: "Eski eşimle arkadaş vasıtasıyla tanıştık. Ben ilk gördüğümde çok beğenmiştim. 1,5 yıl flört ettik sonra ben hamile kalınca evlendik. Evlendiğimizde ben 3 aylık hamileydim. Hamile kalmasaydım da evlenirdim. Ailem hamile kaldığını sonradan öğrendi ve babam bir süre benimle konuşmadı. Annem hamile olduğumu öğrendiğimde yüzüme tükürmüştü. Erken yaşta evlendiğim için pişmanım" dedi.

Damla Ersubaşı'nın eşi Mustafa Can Keser kimdir, ne iş yapıyor? - Magazin  Haberleri

"BENİ ALDATTIĞINDA 9 AYLIK HAMİLEYDİM"
Eski eşi Can Keser tarafından aldatıldığını ve şiddet gördüğünü söyleyen ünlü isim, sözlerine şöyle devam etti: "Eski eşim öfkesini yenemiyordu, sorunlarımızı aşamıyorduk. Konuşup düzeltemediğimiz şeyler oldu. Beni aldattı ve yakaladım. İhaneti kendisi de kabul etmişti. Kendi gece kulübünde yaptığı için görüntüler vardı. 9 aylık hamileyken aldatıldığımı öğrendiğimde yıkılmıştım. Doğuma girerken hep ne yapacağımı düşündüm. Eski eşimden ilk kızım doğduktan sonra şiddet de gördüm. Şiddet, aldatılmaktan çok daha kötü bir his. Bana şiddet uyguladığında ben ne yaptım diye düşündüm. Çok zordu... Çocuklarımın babası olduğu için eski eşimin yaptıklarını affetmiştim. Benim yanlışlarım ve hatalarım oldu ama hiçbir zaman çocuklarıma ve eşime zarar verecek bir şey yapmadım."

İkinci bebeğine hamile olan oyuncu Damla Ersubaşı'ya ihanet şoku

"SEVGİMİZ BİTTİ. ARTIK SADECE ANNE VE BABAYIZ"
"Eski eşimle boşandıktan sonra bir ara barıştık. Artık sevmiyorum. İkinci kez evlenmeyi düşünmüştük. Tekrar barışma durumumuz yok. Bizde aşk ve sevgi bitti artık sadece anne ile babayız. Çocuklarımın velayeti bendeydi ama ben şehir değiştirince eski eşim velayet davası açtı. Kendimi iyi hissetmediğim bir dönem olduğu için velayeti vermeyi kabul etmiştim. Çocuklarım bir gün yaşananlar için hesap sorarsa ne cevap vereceğimi bilmiyorum."

İkinci bebeğine hamile olan oyuncu Damla Ersubaşı aldatıldı!

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir